Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
contr_sud_buh_eksp_pravo.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
02.05.2019
Размер:
270.34 Кб
Скачать

1. Виконання завдань для самостійного опрацювання.

Завдання для самостійного опрацювання складається з 4-х завдань і оцінюється таким чином:

1 завдання – 0;5;10 балів;

2 завдання – 0;5;10 балів;

3 завдання – 0;5;10 балів;

4 завдання – 0;5;10;15; 20 балів.

Загальна кількість балів за виконання завдання для самостійного опрацювання не повинна перевищувати 50 балів.

2. Виконання контрольної роботи включає 3 завдання, які оцінюються за наступною шкалою:

Завдання 1:

При виконанні: 0 – 2 завдань – 0 балів;

3 – 6 завдань – 5 балів;

7 – 10 завдань – 10 балів.

Завдання 2:

При виконанні : 0 завдань – 0 балів;

1 – 2 завдань – 5 балів;

3 – 4 завдань – 10 балів;

5 завдань – 15 балів.

Завдання 3:

При виконанні: 0 завдань – 0 балів;

1 – 2 завдань – 5 балів;

3 – 4 завдань – 10 балів;

5 завдань – 15 балів.

Оцінка контрольної роботи не перевищує 40 балів із 100, якими оцінюється вся робота знань студентів винесена на поточний контроль.

Таким чином, загальна оцінка обов’язкових видів самостійної роботи студентів не повинна перевищувати 90 балів із 100, якими оцінюється вся робота знань студентів винесена на поточний контроль.

Вибіркові види самостійної роботи студентів:

1. Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій – 0;5;10 балів.

2. Пошук (підбір) та огляд літературних джерел за заданою проблематикою курсу – 0;5;10 балів.

Загальна кількість балів за вибіркові види самостійної роботи студентів не повинна перевищувати 10 балів.

Результати поточного контролю знань студентів в цілому (з урахуванням обов’язкових і вибіркових видів самостійної роботи) оцінюються в діапазоні від 0 до 100 балів.

ІІІ. Організація підсумкового контролю знань студентів

Поточна успішність студентів з дисципліни “Судово-бухгалтерська експертиза” - здійснюється у формі заліку (диференційованого заліку) за шкалою від 0 до 100 балів включно.

У разі невиконання певних завдань поточного контролю з об’єктивних причин, студенти мають право, за дозволом декана скласти їх до останнього семінарського (практичного) заняття. Час та порядок складання визначає викладач.

Залік оформлюється під час останнього семінарського (практичного) заняття у відповідному семестрі, а на заочній формі навчання – за розкладом сесії. Підсумкова оцінка записується у залікову відомість. Якщо за результатами поточного контролю студент набрав менше 60 балів, він отримує оцінку «не зараховано» (або «незадовільно» за диференційованого заліку) з даної дисципліни.

Кількість балів з дисципліни „Судово-бухгалтерська експертиза” за результатами поточного модульного контролю, (від 0 до 100 балів (включно), вноситься до відомості і є основною для визначення загальної успішності студента.

Загальна підсумкова оцінка виставляється за 100-бальною шкалою, що використовується в КНЕУ, з подальшим переведенням у 4-х бальну систему за національною шкалою та за шкалою ECTS.

Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-х бальну та шкалу за системою ECTS здійснюється в такому порядку:

Оцінка за шкалою, що використовується в КНЕУ

Оцінка за національною шкалою

Оцінка у формі заліку

(для вибіркових дисциплін)

Оцінка за шкалою ECTS

90-100

відмінно

зараховано

А

80-89

добре

зараховано

В

70-79

С

66-69

задовільно

зараховано

D

60-65

Е

21-59

незадовільно з можливістю повторного складання

не зараховано — з можливістю повторного складання заліку

FX

0-20

незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

не зараховано —

з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

F


Система ліквідації академічної заборгованості студентів з ПМК здійснюється відповідно до «Порядку ліквідації академічних заборгованостей студентів КНЕУ за результатами підсумкового контролю знань» (наказ №329 від 06.05.08 р.) та має наступний зміст.

Академічна заборгованість з підсумкового контролю знань (заліку), ліквідується під час додаткових сесій, що організуються деканатами факультетів згідно з графіком навчального процесу, затвердженому ректором університету.

Ліквідація академзаборгованості з підсумкового семестрового контролю знань (ПМК (заліку), допускається не більше двох разів: один раз викладачу, другий – комісії, яка створюється деканом факультету, протягом одного року після її отримання, крім студентів 4-го курсу, які ліквідують академзаборгованості за окремим графіком, складеним деканатом факультету.

Складання підсумкового контролю комісії відбувається виключно за мотивованою заявою студента.

Складання підсумкового семестрового контролю (ПМК (заліку), комісії здійснюється за білетами з 10 питань (завдань, задач, ситуацій) кожне з яких оцінюється за шкалою 10; 5; 0 балів. Результати поточного контролю при цьому не враховуються.

Студенти, які за результатами поточного контролю одержали «не зараховано» з оцінкою «F», подають заяву на повторне вивчення дисципліни згідно з «Положенням про надання додаткових освітніх послуг понад обсяги, встановлені навчальними планами і програмами, для студентів, які мають ліквідувати академічну заборгованість або академічну різницю», ухваленим Вченою радою від 28.02.08;

Студенти, які за результатами повторного вивчення дисципліни одержали незадовільну оцінку («FX» або «F»), подають заяву на останнє перескладання підсумкового контролю комісії, яка створюється деканом факультету;

Студенти, які за результатами поточного контролю отримали незадовільну оцінку «F» і не пройшли вчасно повторного вивчення дисципліни, відраховуються з університету;

Студенти, які за результатами поточного контролю одержали «не зараховано» з оцінкою «FX», подають заяву на перескладання заліку викладачу. Якщо студент не пересклав залік викладачу, він подає мотивовану заяву на повторне перескладання заліку комісії, яка створюється деканом факультету.

Студенти, які за результатами підсумкового семестрового контролю (заліку) одержали оцінку «FX», як правило, ліквідують академзаборгованість протягом перших десяти днів з початку наступного семестру.

Зразок білета з 10 питань для складання підсумкового семестрового контролю (ПМК) щодо ліквідації академзаборгованості студентів КНЕУ з дисципліни «Судово-бухгалтерська експертиза» представлено нижче.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

ІМЕНІ ВАДИМА ГЕТЬМАНА

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]