Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursova_robota_BO-2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
29.04.2019
Размер:
487.42 Кб
Скачать

3 Вимоги до оформлення роботи

Робота виконується на типових бланках первинних бухгалтерських документів, журналах-ордерах, бланках фінансової та податкової звітності. Їх заповнення відбувається українською мовою. Отримати файли даних бланків студент може в викладача або знайти самостійно в мережі Інтернет.

Студент повинен оформити на кожну господарську операцію первинний документ (в разі необхідності бухгалтерську довідку), та на основі їх необхідні журнали-ордери та аналітичні дані до них (журнали-ордери та аналітичні дані до них можна виготовити самостійно на пустографках, у електронних таблицях Eхcel, але їх назва, форма та нумерація повинні відповідати затвердженим формам. При заповненні регістрів та звітності керуватися відповідними інструкціями та положеннями щодо їх заповнення, які затверджені державними органами.

Титульна сторінка оформляється за формою наведеною у додатку Б.

4 Критерії оцінки курсової роботи

Курсова робота виконується у відповідності з даними Методичними рекомендаціями. Вона включає в себе документування господарських операцій, узагальнення господарських операцій та складання головної книги. На підставі даних регістрів бухгалтерського обліку студент складає також баланс підприємства та звіт про фінансові результати.

Курсова робота підлягає захисту у викладача і оцінюється за 100 бальною шкалою (див. табл. 16).

При оцінюванні дотримуються такі правила:

  1. Оцінюється фактичне виконання роботи (повнота заповнення, надані письмові пояснення, дотримання методики заповнення документів і звітності, правильність виконання арифметичних дій);

  2. Оцінюються результати відповідей студента на поставлені питання при захисті. У разі якщо студент не може дати відповіді на поставлені запитання, не може пояснити порядок заповнення документів чи складання бухгалтерських проведень за відповідний етап роботи виставляється 0 балів;

  3. Якщо студент подає роботу пізніше встановленого строку, то з загальної оцінки за один тиждень прострочення знімається 20 балів, за два і більше – 40 балів.

  4. Якщо студент набирає менше 60 балів, робота не зараховується.

  5. Від 0 до 10 балів може бути надано студенту додатково як бонус за особливу старанність (дострокова подача (за 2 тижні та раніше) та захист роботи на консультації викладача, відвідування консультацій з курсової роботи, проявлену креативність у виконанні роботи). Загальна сума балів не може перевищувати 100.

  6. Набрані бали переводяться в оцінку ECTS за таблицею 16.

Таблиця 16 – Оцінювання курсової роботи з дисципліни

Показник

Вимоги до показника

Бали

1

Вчасність подання на кафедру

Останній день тижня перед третьою атестацією

35

2

Належне оформлення роботи

Дотримання вимог даних Методичних вказівок

20

3

Результати захисту

Володіння матеріалом, повнота відповідей на питання

55

Всього:

100

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]