Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МВ до виконання к-р з КТН.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
22.04.2019
Размер:
206.85 Кб
Скачать
  1. Завдання на проект

Тема курсової роботи видається викладачем кафедри педагогіки і методики професійного навчання, і відповідає темі першого розділу курсової роботи. Завдання до другого розділу на курсову роботу видається викладачем і формулюється таким чином: «Розробити дидактичний проект креативного навчання майбутніх фахівців певної (заданої) галузі для заданої теми».

  1. Зміст курсової роботи

Вступ

Розділ 1. Проблеми креативного навчання майбутніх фахівців певної (заданої) галузі

Розділ 2. Мета і зміст креативного навчання. Побудова «дерева рішень» як змісту навчання

Розділ 3. Організація навчального процесу (методи, засоби і форми навчання)

Розділ 4. Розробка евристичних питань

Висновки

Список використаних джерел

Виконання курсової роботи будується таким чином: видана викладачем частина завдання виконується студентами самостійно, а його захист і корекція – на заняттях в аудиторії. Спланований викладачем обмін думками дозволяє затвердитися студентам у правильності отриманих висновків, ознайомитися з можливими іншими підходами до рішення тих або інших проблем, перевірити свої знання, уміння.

  1. Вимоги до оформлення курсової роботи

Курсову роботу друкують на аркушах білого паперу формату А4 (210 297 мм). Всі аркуші повинні мати такі поля: ліве, верхнє і нижнє – 20 мм, праве – 15 мм, шрифт – Times New Roman – 14 пт, міжрядковий інтервал – 1,5.

Текст основної частини курсової роботи поділяють на розділи та підрозділи.

Заголовки структурних частин курсової роботи «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «ДОДАТКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ» друкують великими літерами. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень їх розділяють крапкою.

Відстань між заголовком та текстом повинна дорівнювати 1 інтервал.

Кожну структурну частину курсової роботи треба починати з нової сторінки.

Нумерацію сторінок подають арабськими цифрами у верхньому правому куті сторінки без крапки в кінці.

Першою сторінкою курсової роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок, але номер сторінки не ставлять (наведено в додатку).

Номер розділу ставлять після слова «РОЗДІЛ», після номера крапку не ставлять, потім з нового рядка друкують заголовок розділу.

Ілюстрації починають словом «Рис.» і нумерують послідовно в межах розділу.

Номер ілюстрації повинен складатися з номера розділу і порядкового номера ілюстрації, між якими ставиться крапка: наприклад:

Рис. 1.2 (другий рисунок першого розділу). Номер ілюстрації, її назва розміщуються послідовно під ілюстрацією.

Таблиці нумерують послідовно в межах розділу. В правомк верхньому куті над відповідним заголовком таблиці розміщують напис «Таблиця» із зазначенням номера. Номер таблиці повинен складатися з номера розділу і порядкового номера таблиці, між якими ставиться крапка: наприклад: «Таблиця 1.2» (друга таблиця першого розділу). При перенесенні частини таблиці на іншу сторінку слово «Таблиця» і номер її вказують один раз справа над першою частиною таблиці, над іншими частинами пишуть слова «Продовж. табл. » і вказують номер таблиці: наприклад: «Продовж. табл. 1.2».