Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
індз маркетинг -ЗАВЕРШЕНИЙ.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.04.2019
Размер:
119.3 Кб
Скачать

Збутова політика

Збутова політика нашої фотостудії буде спиратися на прямі методи збуту послуг. Тобто фотографії будуть вироблятися прямо на місця (у фотосалоні) і передаватися клієнтам в руки. В майбутньому планується розширення фотостудії, шляхом створення філій в місті Рівному. Це допоможе утвердитися не лише на місцевому ринку,а й на обласному.

Також буде використовуватись так званий канал «нульового» рівня. Тобто фототехніка, оформлення та інші товари будуть постачатись прямо від фотофірм міста Києва та Вінниці. Це дозволить прискорити цикл виробництва продукції (в даному випадку фото та, в майбутньому, відео) та обігу капіталу, сприятиме налагодженню тісних зв’язків з іншими фотофірмами України, а також швидкому реагуванню на побажання, потреби та інтереси клієнтів.

Політика просування. Реклама

Одним із основних способів просування послуг нашої фотостудії на ринок буде реклама . Фотосалон «Спалах» планує використовувати наступні канали поширення реклами: - рекламні вивіски (баннери) у всесвітний мережі Інтеренет, а також створення сайту фотостудії;

- реклама в засобах масової інформації (газетах, журналах, на радіо); - реклама на бігбордах міста;

Поширення інформації про фотопослуги серед мешканців міста потрібно розпочати за місяць до його відкриття. Таким чином населення дізнається про «Спалах» набагато раніше. У цей період доцільна найбільш інтенсивна реклама в засобах масової інформації, тобто рекламні оголошення будуть виходити в цей період частіше. Одночасно почнеться робота з виготовлення рекламних вивісок.

Потім протягом усього року необхідно постійно підтримувати у свідомості клієнтів зацікавленість у даних послугах, у зв'язку з чим реклама буде з'являтися в газетах набагато рідше, а натомість виходитимуть рекламні ролики на телебаченні ( телеканалал «Рівне – 1»).

Також привертатиме увагу мешканців міста яскрава вивіска з надписом «Фотостудія «Спалах», адже сама ж студія розташована в центрі міста. Рекламним слоганом нашого салону є:

« Спалах – ми зробимо Ваше життя яскравим і збережемо найкращі моменти Вашого життя!»

13