Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
19.12.11.Метод. КУРСОВЫЕ.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
24.12.2018
Размер:
521.73 Кб
Скачать

2.4. Порядок звітування з курсової /випускної кваліфікаційної роботи

Після обговорення чернетки курсової роботи на засіданні кафедри у лютому (на початку другого семестру), коли студент має затверджений варіант тексту роботи, з'ясував всі правила оформлення курсової, він готує та подає наприкінці квітня текст на кафедру до захисту. Виконана робота перевіряється керівником, який надає відгук. Студент ознайомлюється з відгуком та означеними у ньому недоліками й зауваженнями. Студенти ІІІ курсу готуються до прилюдного захисту своєї курсової роботи, на основі теоретичної частини роботи (аналізу ролі,сценарію літературно- поетичної композиції), та відгуку керівника студент готує вступне слово до захисту.

При оцінюванні роботи береться до уваги зміст роботи та її актуальність, ступінь самостійності, глибина розуміння автором теоретичних питань та зв'язок проведеного аналізу й запропонованих в роботі висновків з акторською практикою; чіткість, самостійність та обґрунтованість висновків та рекоменда­цій; кількість та якість залученого до дослідження матеріалу; відповідність до стандартів та акуратність оформлення роботи; рівень грамотності (загальної та фахової). На оцінку студентів старших курсів також впливає вміння представити роботу на захисті, аргументовано відстоювати запропонований погляд на поставлену проблему та зроблені висновки.

Захист курсової роботи проходить як публічний творчий показ на сцені, як результат плідної роботи у якості виконавця ролі у виставі, перед комісією, яку складають завідувач кафедри, науковий керівник та ПВС кафедри. Оцінка курсової роботи визначається комісією за підсумком рекомендованої оцінки керівника, рівня захисту та якості виконаної роботи. Оцінки «незадовільно», «задовільно», «добре», «відмінно».

В тому випадку, коли студент знімався в кіно за темою курсового до­слідження, його робота може бути зарахована кафедрою як захист курсової за рекомендацією керівника. Наразі на кафедру подається повний текст курсової згідно з усіма вимогами, відеозапис ролі у фільмі, тоді студент захи­щає її і йому виставляється оцінка за роль в кінопроекті.

Курсові роботи зберігаються на кафедрі театрального мистецтва протягом 5-ти років. Студенти можуть ознайомитися з роботами своїх колег, можуть цитувати їх дослідження в курсових роботах за умов посилань на першоджерела.

Розділ ііі загальні вимоги до оформлення курсових робіт

Курсова/ випускна кваліфікаційна робота – це наукове дослідження у вигляді спеціально підготовленого рукопису, написаного державною мовою, а вразі російськомовного курсу російської мовою.

Курсову/ випускну кваліфікаційну роботу виконують на комп’ютері і друкують з одного боку аркуша білого паперу формату А4 (210х297 мм) з використанням шрифтів текстового редактора Word Time New Roman кегля 14 з полуторним міжрядковим інтервалом.

Текст курсової/ випускної кваліфікаційної роботи необхідно друкувати, залишаючи поля таких розмірів: ліве – 30 мм, верхнє та нижнє – 20 мм, праве – не менше 15 мм.

Шрифт друку повинен бути чітким, чорного кольору, середньої жирності. Щільність тексту курсової/ випускної кваліфікаційної роботи повинна бути однаковою.

Друкарські помилки, описки і графічні неточності, які виявилися у процесі написання курсової/ випускної кваліфікаційної роботи, можна виправляти підчищенням або зафарбуванням білою фарбою і нанесенням виправлень на тому ж місці.

Текст основної частини курсової/ випускної кваліфікаційної роботи поділяють на розділи, підрозділи, пункти та підпункти.

Заголовки структурних частин курсової/ випускної кваліфікаційної роботи «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ» друкують великими літерами (розмір кегля 14) симетрично до тексту. Номер розділу ставлять після слова «РОЗДІЛ», після номера крапку не ставлять, потім з нового рядка друкують заголовок розділу. Заголовки підрозділів друкують малими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставлять крапку. У кінці номера підрозділу повинна стояти крапка, наприклад: «2.3.» (третій підрозділ другого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок підрозділу.

Пункти нумерують у межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з порядкових номерів розділу, підрозділу, пункту, між якими ставлять крапку. У кінці номера повинна стояти крапка, наприклад: «1.3.2.» (другий пункт третього підрозділу першого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок пункту. Пункт може не мати заголовка.

Підпункти нумерують у межах кожного пункту за такими ж правилами, як і пункти.

Наприклад:

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]