Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
19.12.11.Метод. КУРСОВЫЕ.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
24.12.2018
Размер:
521.73 Кб
Скачать

Висновки (3 сторінки)

Викладаються найбільш важливі наукові й практичні результати, одержані в роботі, які повинні містити розв’язання проблеми, сформульованої в меті й завданнях дослідження.

У першому абзаці висновків коротко формулюється стан розробки питання в науці. Далі містяться результати, отримані в практичному розділі, які репрезентують один із можливих аспектів розв’язання цієї проблеми курсовою роботою.

Також зазначаються методи вирішення поставленої проблеми, їх практичний аналіз, порівняння з відомими до того аспектами дослідження цієї проблеми.

У висновках необхідно наголосити на якісних і кількісних показниках здобутих результатів, обґрунтувати достовірність результатів, викласти рекомендації для їх використання.

Список використаних джерел

Список використаних джерел варто розміщувати в алфавітному порядку, оскільки це спрощує пошук джерела в списку літератури.

Бібліографічний опис джерел складають відповідно до чинних стандартів з бібліотечної та видавничої справи. Зокрема, потрібну інформацію можна одержати із таких джерел: ГОСТ 7.1.-84 “Библиографическое описание документа. Общие требования и правила составления”, ДСТУ 3582097 “Інформація та документація. Скорочення слів в українській мові в бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила”, ГОСТ 7.12-93 “Библиографическая запись. Сокращение слов на русском языке. Общие требования и правила».

Загальні вимоги до оформлення списку літератури вміщені нижче (див. Додаток И).

Додатки

За необхідністю до додатків включають матеріал, який допоможе повніше сприймати дослідження:

  • це можуть бути різноманітні таблиці, формули, малюнки, дані статистичних опитувань тощо;

  • ілюстрації практичного матеріалу – витяги з газетних і журнальних матеріалів;

  • допускаються аудіо- і відеокасети у файлах, які будуть демонструватися під час захисту.

2.3. Різновиди курсових /випускних кваліфікаційних робіт з театрального мистецтва

Курсова робота з кожної із визначених кафедрою театрального мистецтва дисциплін (акторська майстерність та сценічна мова) може бути : науковою (її структу­ру докладно описано вище), або творчою.

Творча робота з акторської майстерності передбачає, що студент може не тільки працювати в колективному проекті під керівництвом наукового і художнього керівника і досліджувати роль, але й самостійно, під керівництвом викладача, може розробити проект нової творчої програми, або сценарію; сценарну заявку, план та сценарій телевізійної або радіопередачі, моно вистави в форматі літературного театру. Рекомендована структура цієї роботи така:

– ВСТУП (актуальність теми, цілі та завдання дослідження, ступінь розробленості теми в сучасних театральних колах, чи телеканалах ТБ, радіо; практична значущість розробки, можливості її застосування в ЗМІ, та театральному просторі);

– РОЗДІЛ 1 з аналізом стану дослідженої проблеми в сучасних вітчизняних ЗМІ (існуючі передачі або театральні проекти з певної тематики, аналіз їх рівня та необхідності для розвитку сучасного суспільства, недоліки існуючих проектів та шляхи їх виправ­лення, зарубіжні аналоги передач та театральних проектів за означеною те­матикою);

– РОЗДІЛ 2 з докладним описанням власного проекту теле - або радіопередачі (сценарій та аналіз), сценарна заявка та повний сценарій проекту, концепція рубрики та матеріали до неї тощо. Основний розділ творчої роботи повинен містити не тільки ідею студента, але й всі матеріали щодо розробки цієї ідеї (оформлення, ведучі, автори, тексти, обладнання тощо);

– ВИСНОВКИ – рекомендації щодо практичного застосування проекту, використання ідей студента в сучасній практиці ЗМІ , кінопроектах та в театральних проектах.

Така курсова робота має більший обсяг (40 -50 сторінок) і повинна містити розроблену концепцію та її практичне втілення в ЗМІ, або в кінопроекті (матеріали, запропоновані до друку або ефіру та їх системний аналіз), або в театральному проекті.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]