Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
19.12.11.Метод. КУРСОВЫЕ.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
24.12.2018
Размер:
521.73 Кб
Скачать

*Наукова новизна одержаних результатів

Дається коротка анотація нових наукових положень, запропонованих на основі висновків, до яких приходить студент у кінці роботи над курсовою.

Наприклад:

Наукова новизна одержаних результатів дослідження обраної теми є однією із спроб впливу на свідомість глядача і слухача через творче художнє виконання класичних літературних, поетичних, або драматичних творів на свідомість людини сформованої в час масової культуризації.

У процесі дослідження:

  • узагальнено вплив творчих проектів класичної літератури та драматичного мистецтва на свідомість глядачів і слухачів сьогодення;

  • визначено фактори ефективності впливу творчості класиків театрального та літературного олімпу на сучасного глядача і слухача;

  • проведено комплексне соціологічне дослідження, при опросі глядачів в результаті якого були з’ясовані загальні тенденції ставлення українського глядача до російської театральної і літературної класики, а також підтверджено важливість і потребу в впровадженні такого роду творчих проектів;

*Практичне значення одержаних результатів

У роботі треба подати відомості про можливості наукового використання отриманих результатів під час подальших досліджень, або порекомендувати сферу, де можна застосувати результати курсової (під час розробки спецкурсів чи спецсемінарів, наукових робіт, у подальших дипломних дослідженнях).

Наприклад:

Практичне значення одержаних результатів теоретичні засади можуть бути використані для підготовки відповідних спецкурсів і спецсемінарів у вищих навчальних закладах. Результати, що отримані у процесі дослідження, можуть знайти прикладне застосування в галузі театрального мистецтва та педагогіки, допоможуть обрати адекватні підходи до виходу творчого проекту на сценічні майданчики професійних театрів, сприятимуть формуванню смаків та потреб глядачів і слухачів.

*Апробація результатів роботи

Розділ факультативний (необов’язковий) і використовується в разі наявності виступів на конференціях, участі на театральних фестивалях, творчих конкурсах наукових семінарах.

Наприклад:

Апробація основних положень і висновків дослідження здійснювалась таким чином:

  1. участь у театральному фестивалі «Золота валіза» студентів 3 курсу відділення театрального мистецтва в гол. ролі ст. Олександра Деренговська отримала диплом за кращу жіночу роль у п’єсі «Наталчина мрія» Я.Пулинович 30.11.2011р. ,

або

  1. Лауреатами Всеукраїнського конкурсу читців ім. Т.Г.Шевченка стали студенти 3 курсу відділення театрального мистецтва, які були представлені виставою «Катерина» Т.Г.Шевченка (літературно- поетична композиція), студентка Марина Яковенко отримала приз за кращу жіночу роль;

або

  1. Студентка 3 курсу ТМ Анастасія Попко отримала приз за кращу жіночу роль у виставі «Сільфіда» -за виконання ролі поетеси Срібного сторіччя російської поезії Зінаїди Гіппіус на Бердянському Міжнародному фестивалі 14.10.2011р.

Цей пункт передбачається за наявності участі у фестивалях, або публікацій, тез конференцій (форумів, семінарів, симпозиумів тощо) у фахових чи нефахових наукових збірниках.

NB! Спочатку вказуються фахові, потім нефахові видання. Список складається від найдавнішого до найновішого джерела.

Наприклад:

Матеріали виступів були рекомендовані до друку й згодом будуть опубліковані наукові статті у фахових збірниках «Вісник КиМУ.», журнал «Кіно і Театр».

*Структура роботи

Цей пункт передбачає визначення загального вигляду роботи і основні дані щодо її обсягу (змісту та форми).

NB! Варто врахувати той факт, що додатки і список використаних джерел до основного складу роботи не входять і не рахуються.

Наприклад:

Структура роботи. Курсова /випускна кваліфікаційна робота

складається з вступу, двох розділів, висновків, списку використаних джерел, 3 додатків. Обсяг основної роботи – 20 сторінок. Список використаної літератури включає 30 найменувань (викладених на 1 сторінці).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]