Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
метод.дипломир..doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
24.12.2018
Размер:
481.28 Кб
Скачать

3.1.2. Завдання на дипломну роботу

Завдання на дипломну роботу заповнюється ПК за зразком (Додаток А). Термін подання закінченої роботи повинен відповідати терміну, зазначеному у наказі ректора академії.

3.1.3 Анотація

Анотація – короткий виклад суті дипломної роботи, яка розкриває її основу ідею та практичне значення. Обсяг анотації – не більше однієї сторінки.

В анотації не слід повторювати назву роботи, переказувати зміст, наводити виноски та рекомендації.

Вона повинна містить інформацію про обсяг роботи, кількість таблиць та ілюстрацій (Додаток В).

3.1.4. Зміст

Зміст розташовується після анотації. Слово “Зміст” записується у вигляді заголовка (симетрично тексту) з прописної літери. Зміст послідовно включає найменування всіх частин дипломної роботи (вступ, назву розділів та підрозділів, висновки, список літератури, додатки) відповідно до тексту. Найменування, які включаються у “Зміст” записуються рядковими літерами, починаючи з прописної літери. Проти кожного найменування у правій стороні аркуша позначається номер сторінки, з якого починається дана частина роботи.

3.2.Текстова частина

3.2.1. Загальні вимоги

Дипломна робота виконується на аркушах білого паперу формату А4 (210х297мм) з одного боку аркуша.

Текст повинен мати поля з 4 – х боків аркуша: верхнє і нижнє - 20 мм, ліве -30 мм, а праве – 15 мм. Текст на комп’ютері набирається в редакторі Word, шрифт тексту Times New Roman, розмір шрифту 14, міжрядковий інтервал 1,5, абзацний відступ (1,27пт)

Сторінки нумеруються арабськими цифрами з титульною сторінкою, бланком завдання на дипломну роботу та анотацією включно, але на них номер не проставляється. Нумерація починається з 4 – го аркуша (зі змісту). Номер сторінки проставляється у правому верхньому куті сторінки, без крапки в кінці, на відстані 10 мм від верхнього краю аркуша.

3.2.2. Рубрикація

Текст пояснювальної записки поділяється на розділи та підрозділи, а при необхідності на пункти та підпункти. Їх нумерація подається арабськими цифрами без знака №.

Розділи і підрозділи повинні мати заголовки. Пункти і підпункти можуть мати заголовки. Назву розділу друкують великими літерами симетрично до тексту. Заголовки підрозділів друкуються маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу (1,27пт). Крапка у кінці не ставиться. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, вони розділяються крапкою.

Номер розділу (арабськими цифрами) ставиться після слова “РОЗДІЛ”, після номера крапка не ставиться, потім з нового рядка друкується заголовок розділу. Кожний розділ слід починати з нового аркуша.

Підрозділи нумеруються у межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу та порядкового номера підрозділу, які розділяються крапкою. У кінці номера підрозділу повинна стояти крапка, наприклад: 2.3.(третій підрозділ другого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок підрозділу.

Пункти нумеруються в межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з порядкових номерів розділу, підрозділу, пункту, між якими ставиться крапка. Наприкінці номера пункту повинна стояти крапка, наприклад: 1.2.3.( другий пункт третього підрозділу першого розділу), Потім у тому ж рядку йде заголовок пункту. Підпункти нумеруються в межах кожного пункту за такими ж правилами, як пункти. Такі частини дипломної роботи, як зміст, вступ, висновки, список використаних джерел, не нумеруються.

Наприклад:

РОЗДІЛ 1

ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА НЕПРЯМИХ ПОДАТКІВ

1.1. Види непрямих податків

Відстань між заголовком розділу і підрозділу та текстом при виконанні документа друкарським способом повинна дорівнювати 1 інтервалу.