Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
bisness-plan (укр)н.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
20.12.2018
Размер:
1.35 Mб
Скачать

0.1 Необхідні інвестиції

  • Ми потребуємо початкових інвестицій ₴ 2.978.227(гривень), щоб відкрити нашу першу кав’ярню в Києві. Значна частина цих інвестицій необхідна для придбання нерухомості,де ми розмістимо наше кафе; іпотечний кредит на даний момент не можливий, через великі відсотки в Україні (33%). Ми шукаємо інвестора, який бажав би (частково) інвестувати в Брюсель із поверненням з прибутку чи 20-ти річної позики.

0.2Розмір ринку і потенціал

  • Україна – це країна з 45 мільйонами людей, 5 міст з чисельністю близько чи більше 1 мільйону людей.

Російські міста Москва і Санкт-Петербург також цікаві своїм розміром ринку і місцезнаходженням,також вони культурно і географічно близькі до України.

  • Кафе західного стилю поки що не розповсюджені в Україні, глобальний лідер Старбакс

(Starbucks)не почав поки що свою роботу в Україні, так як тут достатня наявність мережі менших східноєвропейських кафе.

  • Дослідження в Україні показали, що споживачам подобається якісна каваі хороший шоколад, але доки присутня нестача таких місць, споживач буде купувати каву в McDonalds чи в барах/ресторанах. Є спеціалізовані заклади присвячені сервірувати хорошу каву, а також приємна обстановка. Наша ідея приваблива для молоді, студентів, сімей і бізнесменів.

0.3 Цілі

1. Брюсель прагне очолити мережу кав’ярень в Україні, пропонуючи якісні Західні товари в хорошій обстановці і обслуговуванні в Бельгійському стилі.

2. Брюсель має управляти кав’ярнями в А-місцезнаходженнях (найбільших, кращих) містах України і Росії.

3. Брюсель володіє ексклюзивними товарами отриманими від виробників і які буде пропонувати своїм клієнтам.

4.Брюсель буде пропонувати бельгійські та інші західні товари третьому лицю - дистриб’ютору в Україні та Росії.

0.4 Місія

Брюсель призначений очолити мережу кав’ярень в Україні та Росії,пропонуючи високоякісні Бельгійські та західноєвропейські продукти з посмішкою.

1. Резюме компанії

Цей розділ має коротко розповісти про компанію, ділову модель, а також її продукти та послуги. Фламандський лев (на англ. - Flemish Lion, бель. - De Vlaamse Leeuw) - це назва мережі кафе, яке відкриє своє перше представництво в м. Києві, Україні в 2011р.і мета розширитися до інших міст України та Росії в найближчому майбутньому. Кавовий будинок або кавовий магазин - це установа, яка, перш за все, сервірує приготовану каву або інші гарячі напої. Наше кафе об’єднує деякі особливості бару та ресторану, але відрізняється від кафетерію. Як передбачає назва, кав'ярні зосереджуються на каві і чаї, а також легких закусках. З культурної точки зору, кав'ярні в значній мірі служать як центр соціальної взаємодії: кав'ярня надає соціальним членам місце, щоб зібратися, спілкуватися, підписувати, читати, розважити один одного, або провести час, або індивідуально або в маленьких групах. Кафе Фламандський лев покаже сильну бельгійську спадщину і пропонуватиме безліч різних кав, а також різні кондитерські продукти, такі як бельгійський шоколад. Є попит в Україні і Росії на місця, де можна випити чашечку доброї кави і насолодитися унікальними продуктами, такими як бельгійський шоколад, які навряд чи представлені на ринках України та Росії.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]