Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПИПЕЦ)))-1.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
17.12.2018
Размер:
175.62 Кб
Скачать

Тема: Теоритичні засади готельної анімації

Зміст

Вступ

Розділ 1. Особливості та значення анімації у закладах розміщення

1.1. Поняття менеджементу готельної анімації

1.2. Функції анімаційного менеджменту

Розділ 2. Керована підсистема у менеджменті готельної анімації

2.1 Класифікація туристів.Особливості роботи з туристами різних категорій

2.2 Анімаційні програми для сімейного дозвілля

2.3 Структура анімаційної служби

Висновки

Список використаних джерел

Вступ

Сучасні реалії техногенного середовища зумовлюють гостру необхідність відновлення фізичних і духовних сил, які людина втрачає в процесі трудової діяльності і повсякденного спілкування. Саме рекреація як діяльність, спрямована на реалізацію рекреаційних потреб, відновлення й розвиток фізичних і духовних сил людини, її інтелектуальне вдосконалення є тим сегментом індустрії гостинності, який сьогодні найбільш динамічно розвивається у світі.

Актуальність теми курсової роботи обумовлена зміною суспільних поглядів на існуючі форми і зміст анімаційної діяльності в готельних підприємствах.

Анімаційні готельні послуги – це додаткові послуги, що надаються туристу та дозволяють, поряд з добре організованими проживанням, харчуванням, створити найбільш комфортні умови для відпочинку. Правильно організована анімація не залишає гостя без належної уваги, він постійно зайнятий тим, що доставляє йому задоволення, викликає позитивні емоції, формує прекрасний настрій і збуджує бажання повертатися до таких емоцій знову і знову.

Об’єктом дослідження в даній роботі є технологія створення анімаційних послуг в туризмі.

Предметом дослідження є теоретичні засади у готельній анімації.

Методологія та методи дослідження: методологічним стрижнем роботи є системно-структурний аналіз створення анімаційних послуг в туристичних закладах. Використані методи дослідження: вивчення літературних джерел, інтернет ресурсів, публікацій, порівняння, аналізу та синтезу, описовий метод.

Новий напрямок туристської діяльності – анімація – сьогодні набуває активного розвитку по всьому світі як адекватний засіб у конкурентній боротьбі між подібними за рівнем сервісу й облаштуванням інтер’єрів готелями і туристськими комплексами.

Мета і завдання роботи: дослідити та вивчити технології анімаційних послуг в туризмі для підвищення ефективності діяльності підприємств туристичної галузі в умовах жорсткої конкуренції на ринку послуг.

Для досягнення мети реалізуються такі завдання як:

- провести аналіз сучасного стану анімаційних послуг в туризмі;

- провести оцінку умов та складових частин технології створення анімаційних послуг в туристичних закладах;

- провести практичні дослідження технології анімаційних послуг на прикладі окремого закладу;

- розкриття необхідності подальшого розвитку анімації в туризмі та вдосконалення технологій анімаційних послуг для підвищення прибутів туристичної галузі.

Під час виконання курсової роботи було використано літературу вітчизняних та зарубіжних авторів.