Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_EK.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.12.2018
Размер:
1.1 Mб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ВІННИЦЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра фінансів та кредиту

СТАТИСТИКА

Методичні вказівки

до виконання курсових робіт

для студентів денної та заочної форми навчання факультету економіки та підприємництва освітньо-професійного рівня 6.05.100 – “Бакалавр” за

спеціальністю “Економічна кібернетика

Вінниця – 2006

УДК ___________

Польова О.Л., Грищук. Н.В. Методичні вказівки з дисципліни “Статистика” до виконання курсових робіт для студентів денної та заочної форми навчання факультету економіки та підприємництва освітньо-професійного рівня 6.05.100 – “Бакалавр” за спеціальністю “Економічна кібернетика” – Вінниця: ОЦ ВДАУ, 2005. – 24 с.

Укладачі: доцент Польова О.Л., асистент Грищук Н.В.

Рецензенти: Вавілова Н.В. к.е.н., доцент кафедри економіки підприємств і корпорацій ВІЕ ТДЕУ

Скорук О.П. к.е.н., доцент кафедри аграрної економіки ВДАУ

Методичні вказівки з дисципліни “Статистика”

до виконання курсових робіт

для студентів денної та заочної форми навчання факультету економіки та підприємництва освітньо-професійного рівня 6.05.100 – “Бакалавр” за спеціальністю “Економічна кібернетика

Рекомендовано науково-методичною радою ВДАУ

(протокол № ___ від “___”________2006р.)

Зміст

стор.

1.

Загальні положення ...............................................................

4

2.

Правила оформлення курсової роботи ………………......

5

3.

Структура курсової роботи ..................................................

8

4.

Послідовність виконання курсової роботи ......................

14

5.

Захист курсової роботи …………………………………....

19

6.

Перелік тем курсових робіт ……………………………....

20

7.

Перелік літературних джерел …………………………....

22

8.

Додатки …………………………………………………….

24

  1. Загальні положення

Курсова робота є самостійною роботою студента, яка виконується згідно навчальної освітньо-професійної програми “Статистика”.

Метою виконання курсової роботи є: систематизація, закріплення теоретичних і практичних знань із курсу “Статистика”; оволодіння принципами збору та обробки статистичної інформації; застосування системи статистичних показників; побудова таблиць; застосування статистичних методів у економічному аналізі; розробка пропозицій по підвищенню ефективності сільськогосподарського виробництва.

Основним завданням курсової роботи виступає відображення рівня теоретичної та практичної підготовки майбутнього фахівця самостійно вести статистичний аналіз соціально-економічних явищ.

Курсова робота виконується студентом по одній і з тем, які запропоновані у розділі “Перелік тем курсової роботи”. Студент має право запропонувати тему, яка не є у розподілі, у випадку подальшого наукового дослідження за визначеною темою. При цьому назву та план роботи студент повинен затвердити у керівника курсової роботи.

Відповідно до встановлених вимог у вищій школі курсова робота повинна відповідати стандартам. Опрацювання літературних джерел по обраній темі, іх порівняння та аналіз. Курсова робота виконується студентом самостійно на масових даних, які надаються студентам у порядку вибіркового спостереження. Вся додаткова та необхідна інформація для виконання роботи повинна бути представлена у додатках. Робота має містити власні висновки та пропозиції.

До курсової роботи додається заповнений аркуш “Завдання на курсову роботу”, затверджене керівником роботи. Завдання передбачає перелік та послідовність виконання дослідження та терміни представлення керівнику опрацьованого матеріалу. Кожен студент повинен чітко дотримуватись визначених термінів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]