Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
К_РТУ_НОВИЙ_октябрь_2011.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
27.11.2018
Размер:
230.4 Кб
Скачать
    1. Розкрити основний зміст організаційної науки а. Богданова.

      1. Аналіз існуючих наукових підходів, що передували концепції організаційної науки а. Богданова.

      2. Аналіз використання положень організаційної науки а. Богданова в практиці закордонного та національного управління.

Між найменуванням розділу та підрозділу робиться 2 інтервали, а між двома підрозділами і підрозділом та текстом – 1 інтервал, між розділом і текстом – 2 інтервали.

“Зміст”, “Вступ”, “Висновки”, “Перелік посилань” відображається з початку нової сторінки посередині.

Нумерація сторінок наскрізна, починається з другої сторінки “Вступу”.

При вказівці на використання певного літературного методичного джерела, необхідно в квадратних скобках вказати його номер з переліку посилань та сторінок, на які звертаються в тексті записки. Приклад: “Прогнозування є сполучною ланкою між теорією та практикою ... [2, с. 8-10]”.

Якщо в тексті використовуються цитування із літературного джерела, то воно береться в лапки, а в квадратних скобках вказується порядковий номер джерела з переліку посилань та сторінка, з якої наводиться цитування.

Приклад: “Економічне прогнозування – це розробка документів...” [8, с.5].

Оформлення додатків

Додатки розміщуються після переліку послинь розрахунково-пояснювальної записки, згідно вимогам ДСТУ 3008-98.

5. Організація виконання курсової роботи

Студенти отримують завдання на курсову роботу на початку семестру.

Контроль процесу виконання по кожному розділу проводить керівник роботи по розробленому ним графіку для кожного студента.

Раціональна організація роботи над курсовою роботою вимагає чіткого відокремлення та виконання етапів і стадій в певній їх послідовності на підставі складеної графіку роботи.

За попереднім досвідом, орієнтована структура витрат часу на розробку розділів роботи така :

  • вступ, теоретична, аналітична і дослідницька частини – 30%;

  • аналытична частина – 15%

- практична частина – 40%;

  • спеціальна частина, висновки, оформлення пояснювальної записки роботи та графічного матеріалу –15%.

  1. Порядок захисту курсової роботи

До захисту курсової роботи допускаються студенти, які повністю виконали план роботи та оформили пояснювальну записку і графічний матеріал згідно розроблених вимог та стандартів.

Захист курсових робіт здійснюється викладачем та керівником курсової роботи. Мінімальна група для початку сдачі роботи – 5 студентів, а максимальна – 10.

В ході захисту курсової роботи студент повинен відповідати на всі питання викладача і в досконалості знати свою роботу.

Критерії оцінки роботи :

Оцінка “відмінно” (90-100 балів) ставиться в разі повного змістовного виконання обсягу роботи стосовно графіка виконання та ґрунтовних відповідей на всі запитання викладача.

Оцінка “дуже добре” (82-89 балів) ставиться у випадку якісного виконання роботи та дотримання графіка роботи, але в процесі захисту роботи були неповні відповіді.

Оцінка “добре” (75-81 бал) ставиться у випадку якісного виконання роботи та дотримання графіка роботи, але в процесі захисту роботи були неточності та неповні відповіді

Оцінка “задовільно” (66-74 бали) отримають ті студенти, які мають порушення графіку роботи, деякі невідповідності змісту і вимогам щодо оформлення пояснювальної записки, неконкретні та неправильні відповіді на запитання викладача під час захисту роботи.

Оцінку “незадовільно” (меньше 60 балів) отримують ті студенти, які не виконали графік роботи, мають неправильно оформлену пояснювальну записку, нерозкритий зміст теми і відсутність правильних відповідей майже на всі питання викладача під час захисту роботи.

У разі незадовільної оцінки студенту надається додатковий час на усунення помилок та доробку теми проекту. Захист роботи проходить в день визначений керівником за попередньо розробленим графіком.