Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тактичне завдання_9.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
24.11.2018
Размер:
134.14 Кб
Скачать

5. Я знаходжусь в 1-му танку в голові колони. Заступник – командир ……………. Організація взаємодії командира взводу, призначеного в гд

При здійсненні маршу дозорному відділенню просуватися в призначеному напрямку, вести спостереження за місцевістю, яка прилягає, особливу увагу приділяти місцям, де можливе приховане розташування противника і його раптовий напад. При необхідності виставляти попереджуючі знаки. Про зустріч з противником доповідати негайно.

Спостереження у взводі вести: 1-му танку - за сигналами дозорного відділення; 2-му танку - за повітрям та праворуч; 3-му танку - за повітрям та ліворуч; 3-му відд. - за повітрям та назад. Вогонь відкривати з ходу за моєю командою та командами командирів танків.

При зустрічі з наземним противником, рівним по силі, дозорному відділенню з вигідної позиції нанести йому ураження та забезпечити вступ в бій ГД. Взвод розгортається в бойовий порядок та рішучою атакою у фланг та в тил завершує його знищення.

При зустрічі з силами противника, що переважають, ГД оволодіває вигідним рубежем та забезпечує розгортання та вступ в бій головних сил батальйону.

У ході маршу суворо дотримувати встановлені дистанції і швидкість руху. Марш здійснювати з використанням приладів нічного бачення.

Сигнали:

  • оповіщення ...

  • управління ...

взаємодії ...