Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тактичне завдання_9.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
24.11.2018
Размер:
134.14 Кб
Скачать

Рішення командира взводу, призначеного в гд

Вирішив:

Колону ГД побудувати: дозорне відділення з ісвід., 1-й танк, 2-й танк з мвід, 3-й танк з мвід. Дистанції між машинами – 25 – 50 м. Швидкість руху - 25 км/год., спостереження за повітряним противником вести в кожному танку і механізованому відділенні.

При зустрічі з наземним противником, рівним за силою, вогнем дозорного відділення з вигідної позиції нанести йому ураження та рішучою атакою ГД у фланг та в тил завершити його знищення.

При зустрічі з противником, що переважає за силою, оволодіти вигідним рубежем та забезпечити розгортання та вступ в бій головних сил батальйону.

1 мвід з ісвід – дозорне відділення, рухатись по маршруту ГПЗ на віддалені, що забезпечує спостереження та підтримку вогнем. В ході руху проводити огляд місцевості та місцевих предметів на маршруті та не допустити раптового нападу противника на колону ГД. Дрібні групи противника знищувати з ходу. При зустрічі з переважаючим по силі противником зайняти вигідну позицію, нанести йому ураження та забезпечити розгортання та вступ в бій ГД.

2-му танку з мвід рухатись в колоні взводу за 1-м танком, вести спостереження за повітрям та праворуч. При зустрічі з противником на рубежі ...,... атакою з ходу на правому фланзі взводу знищити противника в зустрічному бою та до ... год. оволодіти рубежем ...,....

3-му танку з мвід. рухатись в колоні взводу за 2-м танком, вести спостереження за повітрям та ліворуч. При зустрічі з противником на рубежі ...,... атакою з ходу на лівому фланзі взводу знищити противника в зустрічному бою та до ... год. оволодіти рубежем ...,...

1-му танку рухатись в голові колони ГД, спостерігати за сигналами дозорного відділення. При зустрічі з противником атакувати в центрі бойового порядку ГД.

Витягування колони здійснювати за моєю командою. З початком руху (після проходження вихідного пункту) дозорному відділенню приступити до виконання поставленої задачі. На кожній машині вести спостереження за повітряним та наземним противником у вказаних напрямках. При нальоті авіації вогонь відкривати за моєю командою та командою командирів танків. Заражені ділянки місцевості при неможливості обходу долати на підвищеній швидкості в засобах індивідуального захисту.

Управління ГД в ході маршу встановленими сигналами, з початком бою – по радіо.

Сигнали оповіщення, управління та взаємодії – згідно таблиці сигналів.

Бойовий наказ командира гд

1. Противник, прорвавши оборону наших військ в районі ...наступає в напрямку - ...,.... В ... год. колони його мотопіхоти та танків були виявлені в районі ....

Авіація противника наносить бомбо–штурмові удари, здійснює висадження диверсійно–розвідувальних груп, тактичних повітряних десантів в тилу наших військ, проводить дистанційне мінування місцевості та веде розвідку.

2. 1 тв з мв, ісвід. - головний дозор (ГД), здійснює марш по маршруту ГПЗ з задачею не допустити раптового нападу противника на колону головних сил та проникнення його наземної розвідки, до ... год. оволодіти рубежем ...,... і забезпечити розгортання і вступ у бій ГПЗ.

Колону ГД побудувати: дозорне відділення з ісвід., 1-й танк, 2-й танк з мвід, 3-й танк з мвід. Дистанції між машинами – 25 – 50 м. Швидкість руху - 25 км/год.

Вихідний пункт – ..., пройти в ... год., пункт регулювання № 1- ... пройти -в ... год.

3. НАКАЗУЮ: 1 мвід з ісвід – дозорне відділення, рухатись по маршруту ГД на віддалені, що забезпечує спостереження та підтримку вогнем. В ході руху проводити огляд місцевості та місцевих предметів на маршруті та не допустити раптового нападу противника на колону ГД. Дрібні групи противника знищувати з ходу. При зустрічі з противником, що переважає за силою, зайняти вигідну позицію, нанести йому ураження та забезпечити розгортання та вступ в бій ГД. В подальшому наступати за 1-м танком.

2-му танку з мвід рухатись в колоні взводу за 1-м танком, вести спостереження за повітрям та праворуч. При зустрічі з противником на рубежі ...,... атакою з ходу на правому фланзі взводу знищити противника в зустрічному бою та до ... год. оволодіти рубежем ...,...

3-му танку з мвід. рухатись в колоні взводу за 2-м танком, вести спостереження за повітрям та ліворуч. При зустрічі з противником на рубежі ...,... атакою з ходу на лівому фланзі взводу знищити противника в зустрічному бою та до ... год. оволодіти рубежем ...,....

1-му танку рухатись в голові колони ГД, спостерігати за сигналами дозорного відділення. При зустрічі з противником атакувати в центрі бойового порядку ГД.

4. Готовність до здійснення маршу – ... год.