Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Trudove_pr_-_seminari.doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
15.11.2018
Размер:
822.27 Кб
Скачать

Міністерство освіти та науки України

Львівський національний університет імені Івана Франка

Юридичний факультет

Кафедра трудового, аграрного та екологічного права

Трудове право України

Навчальний посібник

Завдання для проведення практичних занять

Частина і

Львів 2007

П.Д. Пилипенко, Козак З.Я., Лещух Д.Р., Парпан Т.В.

Трудове право України. Завдання для проведення практичних занять. – Львів: юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, 2006. – 108 с.

Схвалено кафедрою трудового, аграрного та екологічного права Львівського національного університету імені Івана Франка.

Протокол № 2 від “23” жовтня 2006 р.

Друкується за рішенням видавничої комісії юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Авторські права застережені.

Передмова

Навчальні плани підготовки фахівців-юристів передбачають проведення крім лекційних також практичних занять, написання курсових та дипломних – магістерських робіт. А приєднання України до Болонського процесу зумовили необхідність урізноманітнення форм контролю за станом вивчення студентами відповідних дисциплін, зокрема, запровадження модульної системи, колоквіумів, тестових завдань, письмових іспитів тощо.

Навчальний посібник "Завдання для проведення практичних занять з трудового права України" підготовлено у відповідності із положенням "Про систему підсумкового контролю та організацію навчального процесу", що було ухвалено Вченою Радою юридичного факультету (Протокол № 3 від 24 жовтня 2006р.)

У посібнику містяться завдання для практичних занять, де передбачено перелік основних та додаткових питань до кожної теми, відповідні ситуативні задачі змодельовані на конкретні ситуації із практики трудових правовідносин, а також перелік рекомендованої літератури та законодавства.

Для організації підсумкових контрольних занять (модулів) навчальний посібник передбачає проведення 2-х колоквіумів впродовж першого семестру вивчення трудового права.

До кожної із тем практичних занять у посібнику подаються тестові завдання. Вони можуть бути використані як для додаткового контролю знань студентів під час навчального семестру, так і для проведення іспиту по завершенні вивчення всього курсу "Трудове право України". Для формулювання тестових завдань були використані законодавчі акти, що рекомендовані для вивчення цієї навчальної дисципліни та підручник "Трудове право України" Академічний курс за редакцією доктора юридичних наук, професора П.Д. Пилипенка. – Київ. Видавничий Дім "Ін Юре", 2006. – 544 с.

Автори навчального посібника "Завдання для проведення практичних занять з трудового права України" сповнені надій, що пропонований Вашій увазі посібник сприятиме кращому вивченню цієї навчальної дисципліни, допоможе кожному студенту належним чином підготуватись до практичних занять, підсумкових контрольних занять (модулів) та успішно скласти іспит.

Відповідні теми навчального посібника підготували: Пилипенко П.Д. – тему І; Козак З.Я. – тему ІІ; Лещух Д.Р. – тему ІІІ; Парпан Т.В. – тему IV.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]