Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
диплом-печать маселко 2003.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
12.11.2018
Размер:
8.15 Mб
Скачать

Обробні і декоротивные матеріали

Студія звукозапису « FormaSound».

При вході в приймальню розташований подіум. Стіни усіх приміщень в студії покриті фото шпалерами. У усіх приміщення поли покритий дерев'яним ламiнат. Каркас меблів в зонах відпочинку зроблений з дерева

Рисунок 13

  1. Звукоізоляційна смуга під лаги і металеві каркаси. При проведенні звукоізоляції перекриттів від ударного шуму виникає необхідність відділення "плаваючої стяжки" від стіни. Самоклеящаяся звукоізоляційна стрічка з спіненого поліетилену.

    Мембрана з високою щільністю, що володіє звукоізоляційними властивостями свинцю, але не містить його, має покриття з поліпропіленової тканини з обох сторін, що гарантує хороше зчеплення з різними синтетичними клеями. Матеріал використовується в будівництві для поліпшення звукоізоляційних властивостей перегородок і перекриттів. Крім того, може замінити шар герметизирующей штукатурки внутрішніх поверхонь подвійних перегородок.

  2. Звукоізоляціонний матеріал з 2-х шарів спіненого поліетилену зі свинцевою пластиною.Звукоізолюючі двошарові панелі з спіненого поліетилену зі свинцевим прошарком. Колір - сірий, поставляється в панелях розміром 3х1. Товщина шарів поліетилену - по 3 мм, товщина шару свинцю -0,35 мм.

  3. Звукопоглинальні панелі з спіненого поліуретану. Звукопоглинальний матеріал зі спіненого поліуретану з відкритими осередками. Основний колір - сірий, можливо замовити будь-який інший колір. Матеріал поставляється в панелях розміром 1х1 м або з іншими розмірами за бажанням замовника. Панелі виконані з самогаситься матеріалу.

  4. Звукоізоляційний матеріал нетканий з поліефірного волокна. Ізоляційний матеріал на базі поліефірного волокна, скріплений термічним способом, без використання клеючих речовин. Екологічно чистий продукт, не є токсичним завдяки відсутності клеять речовин, мінеральних волокон і т.п. Особливістю даного матеріалу є вертикальне розташування волокон. Така структура дозволяє створити усередині матеріалу достатній простір для повітря, необхідне для утримання тепла, а також активно сприяє загасання звукових хвиль.

Звукоізалюціоние матеріали для підлоги.

  1. Звукоізоляція для підлоги від ударних шумів під ламінат. Звукоізолюючий матеріал від ударного шуму для застосування під «плаваючими статями» є хімічно поперечно зшиті поліетиленом із закритими осередками, з щільністю 33 кг/м3, високим опором стисненню і низькою залишковою деформацією (на замовлення можливий фізично поперечно зшитий). Матеріал може поставлятися із захисною плівкою тисненої чорного кольору для збільшення міцності на розрив і опірності ударам або з алюмінієвим покриттям для поліпшення теплоотражательной здібності і з однієї самоклеїться стороною.

  2. Звукоізоляція для підлоги від ударних шумів під стяжку. Полімерно-бітумна мембрана зі звукоізоляційним шаром, виконаним з нетканій поліестерової тканини. Лабораторно підтверджено, що застосування матеріалу в "плаваючої стяжки" знижує рівень ударного шуму на 26 дБ. Верхня сторона мембрани забезпечена шаром поліестерового покриття TEXFLAMINA, що не дозволяє стяжці жорстко з'єднуватися з гідроізоляційним шаром. Звукоізоляційна мембрана поставляється в рулонах шириною 105 см. Мембрана має спеціальну кромку для нахлеста шириною 5 см.