Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
диплом-печать маселко 2003.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
12.11.2018
Размер:
8.15 Mб
Скачать

Архітектурно - планувальне рішення

Студия звукозапису « Abbey Road »

На другому поверсі розміщується студія два. Студія два одна з найвідоміших студій у світі. Він має унікальний дизайн, акустичну і безпрецедентну історію запису. Студія може розміститися до 55 музикантів для озвучування фільмів, а також надання ідеальне місце для запису груп. Поставляється із студії різноманітні піаніно і Steinway Модель D концертного рояля.

Рисунок 6 Студія «Abbey Road» студiя два.

Рисунок 7 Студія «Abbey Road» студiя два.

Рисунок 8 Студія «Abbey Road» студiя два.

На другому поверсі так само знаходиться студія три. Студія Три ідеально підходить для записии груп і реєстрації малих ансамблів і була використана для декількох фільмів. Також доступна модель B Steinway фортепіано.

Студія Три була створена, щоб бути самостійним великим проектом до якого була зроблена окрема гостина спальня і кухня.

Пентхаус також має невеликий стенд ізоляція призначена для запису окремих інструментів.

Вгору гостиною забезпечує комфортний простір зустрічі і приватні greenroom і ванною кімнатою. Він пропонує прекрасний вид на площу студії і здатність наслідувати сесію в 5,1 об'ємного звучання. Плазмові монітори також встановлені.

Студія Дві Control Room

Диспетчерською має 60-канальний. Консоль з Літаючі Fader Автоматизація і Quested моніторингу.Різних динаміків ближнього поля також доступні.

Невеликою приватною вітальнею є.

Номер Penthouse управління

Кімната пентхаус управління має замовлений Neve DFC Близнюки консолі. На 44.1/48 Khz він має потенціал для 1000 сигнальних трактів, у тому числі 36 стерео посилань

Рисунок 9Студія «Abbey Road»

Рисунок 10 Студія «Abbey Road»

Студія звукозапису « FormaSound».

При вході в приймальню розташований подіум який відділяє приймальню від інших приміщень видом певної зони. У приймальні розташовані двері яка веде в коридор. У коридорі находяться троє дверей з правого боку двоє дверей в кабінет продюсера і до кімнати відпочинку, з лева двері в студію.

Устаткування студії

Студія «Abbey Road»

Студія спроектована і оснащена з використанням досвіду зарубіжних фахівців з урахуванням сучасних тенденцій і вимог до звукозапису.

Рисунок 11 Схема обладнання

На схемі представлена студія з використанням професійного устаткування, яке дозволяє проводити багатоканальний запис як вокальних і інструментальних партій, так і MIDI- аранжувань. Комп'ютерна робоча станція на базі РС і спеціальне програмне забезпечення забезпечує: запис аудіо даних в режимі мультитрек; обробку записаного матеріалу програмними VST- приладами, процесором ефектів Behringer MINIFEX FEX 800, ревербератором Behringer V - Verb PRO REV2496; а також зведення, премастеринг і випуск майстер-CD.

Студійні монітори Behringer МС40 і навушники Behringer hpm 1000 і Behringer hps 3000 дозволяють детально і точно контролювати записаний аудіо матеріал, відтворний з комп'ютерної робочої станції через багатоканальний аудіо- MIDI інтерфейс ВСА2000. Запис вокальних і інструментальних партій робиться з використанням конденсаторного мікрофону Behringer B - 2 Pro з діаграмами спрямованості кардіоїда, вісімка, круг і мікрофоном Behringer В5 з кардіоїдною діаграмою спрямованості(використовуваного для запису «живих інструментів»). Для створення MIDI- аранжувань використовується USB/MIDI- контроллер(MIDI- клавіатура) Behringer UMX 25 - U з великою кількістю регуляторів і клавіш управління параметрами MIDI- повідомлень.

Комп'ютер:

Atari(наприклад, модель ST 1040), Macintosh(усі моделі, починаючи з Macintosh Classic), PC(i486 і вище).

Програми для написання музики на комп'ютері. Їх багато, вони професійні — і на студіях стоять такі самі. Програм для написання музики багато, але найпопулярніші — Fruity Loops Studio, Sonar, Steinberg Cubase SX. Програми працюють з найзвичайнішими комп'ютерами, знадобиться — це мікрофони і інструменти для запису і хороша звукова карта в комп'ютер.

Студія « FormaSound»

Основне призначення цієї студії - запис " живих" інструментів і голосу, наприклад, струнне тріо, вокальний ансамбль або рок-група. Для запису таких колективів в звичайній студії звукозапису застосовують або мультимікрофонну техніку, або запис з накладенням, або комбінацію цих двох варіантів. Кожен інструмент і голос записують на окремий трек багатоканального магнітофона, після чого роблять необхідні додаткові записи і накладення. Коли запис закінчений, можна починати зведення. Колективи, що грають виключно " живцем", записуються, як правило, відразу на майстер-носій; тоді зведення не потрібно, але може знадобитися монтаж з вдалих дублів або додаткова обробка мастер-фонограммы. Як у першому, так і в другому випадках цифрова студія на основі ПК дозволяє виконувати запис, зведення і обробку звуку і дає при цьому дві неоцінимі переваги: нелінійний монтаж і відсутність шумів стрічки.

Рисунок 12 Схема обладнання

Види робіт :

багатоканальний запис, монтаж і обробка звуку; робота з двоканальними фонограмами, у тому числі цифровий мастеринг; реставрація старих("що шумлять") записів і т. д.

Робота з цифровим звуком основний вид діяльност