Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курси для викладачів.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
08.11.2018
Размер:
52.22 Кб
Скачать

Розділ 5. Володіння on-line системою дистанційної підтримки навчально-виховного пронесу іос «Готуємося до уроків» http://test.Edu.Vn.Ua. Створеною лкт

  1. Увійдіть в Інтернет. Додайте посилання на сайт http://test.edu.vn.ua до списку «Обране» (створіть закладку) вашого комп'ютера.

  2. Увійдіть в Інтернет. Перейдіть за посиланням http://test.edu.vn.ua. Прочитай­те «Правила роботи з системою».

  3. Увійдіть в Інтернет. Перейдіть за посиланням http://test.edu.vn.ua. Увійдіть до сайту за власним логіном та паролем. Якщо ви не зареєстрований корис­тувач, то увійдіть за посиланням «Анонімний вхід». Перегляньте інформа­цію про систему «Перевірка знань».

  4. Увійдіть в Інтернет. Перейдіть за посиланням http://test.edu.vn.ua. Увійдіть до сайту за власним логіном та паролем. Якщо ви не маєте логіна і пароля -зареєструйтеся.

  5. Увійдіть в Інтернет. Перейдіть за посиланням http://test.edu.vn.ua. Перейдіть до розділу тренувальні посилання та виберіть вкладку «Підсумкове оціню­вання».

  6. Увійдіть в Інтернет. Перейдіть за посиланням http://test.edu.vn.ua. Виберіть клас, в якому ви читаєте, та спробуйте пройти довільне тестування з вашого фаху, якщо воно наявне у системі.

  7. Увійдіть в Інтернет. Перейдіть за посиланням http://test.edu.vn.ua. Перегля­ньте рейтинг користувачів даної системи.

  8. Увійдіть в Інтернет. Перейдіть за посиланням http://test.edu.vn.ua. Завершіть роботу з даною системою.