Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курси для викладачів.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
08.11.2018
Размер:
52.22 Кб
Скачать

Розділ 3 Робота в мережі Інтернет

  1. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). Для чого ця про­грама0 Що таке «всесвітня павутина» (www)?

  2. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). За допомогою до­вільної пошукової системи знайдіть адреси сайтів:

  • Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України,

  • управління освіти Вінницької міської ради;

  • Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

та додайте до списку обраних на вашому комп'ютері.

  1. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). Зайдіть на сайт вашого закладу та дізнайтесь про його досягнення у цьому навчальному році.

  2. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). Створіть власну електронну скриньку за допомогою будь-якої поштової служби. Якщо є -продемонструйте. *

  3. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). Надішліть з власної скриньки листа на адресу навчального закладу, в якому ви працюєте.

  4. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). Внесіть електрон­ну адресу вашого закладу в адресну книгу своєї скриньки.*

  5. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). Створіть повідом­лення з вкладеним файлом з папки, яка знаходиться на вашому комп'ютері та збережіть у «Чернетках».*

  6. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). Перегляньте папку «Вхідні повідомлення» та вилучіть ті з них, які вам не потрібні*

  7. Запустіть Internet Explorer (або будь-який інший браузер). Знайдіть у мережі Інтернет україномовні посилання, які вам знадобляться під час підготовки до уроків з вашого фаху,

(*) - якщо ваша поштова служба дозволяє, і вам зручніше, можна використовувати програму Microsoft Outlook Express.

Радії 4. Володіння on-line системою дистанційної підтримки навчально-виховного процесу ІОС «Готуємося до уроків» http://disred.edu.vn.ua, створеною ЛЫКТ

  1. Увійдіть в Інтернет. Додайте посилання на сайт http://disted.edu.vn.ua до спи­ску «Обране» (створіть закладку) вашого комп'ютера.

  2. Увійдіть в Інтернет. Завантажте стартову сторінку системи http://disted.edu.vn.ua. Зробіть сторінку сайту http://disted.edu.vn.ua домашньою.

  3. Увійдіть в Інтернет. Завантажте стартову сторінку системи http://disted.edu.vn.ua. Увійдіть до сайту за власним логіном та паролем. Якщо ви не зареєстрований користувач, то увійдіть без реєстрації. Перегляньте правила роботи з системою.

  4. Увійдіть в Інтернет. Завантажте стартову сторінку системи http://disted.edu.vn.ua. Знайдіть розділи по класах та перегляньте тематичні курси, які там розміщені для класу, в якому ви викладаєте.

  5. Увійдіть в Інтернет. Завантажте стартову сторінку системи http://disted.edu.vn.ua. Виберіть предмет, який вас цікавить та прочитайте ін­формацію конкретного уроку.

  6. Увійдіть в Інтернет. Завантажте стартову сторінку системи http://disted.edu.vn.ua. Скопіюйте матеріал даного уроку у власну папку на комп'ютері.

  7. Увійдіть в Інтернет. Завантажте стартову сторінку системи http://disted.edu.vn.ua. Перегляньте електронні підручники, які розміщені на сайті.

  8. Увійдіть в Інтернет. Завантажте стартову сторінку системи http://disted.edu.vn.ua. Зверніться у Лабораторію інформаційно-комунікаційних технологій (ЛІКТ) та задайте запитання, яке вас цікавить.