Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тендер.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
07.11.2018
Размер:
75.42 Кб
Скачать
  1. Акцепт тендерної пропозиції та укладання договору

    1. Замовник акцептує тендерну пропозицію, що визнана найкращою за результатами  оцінки.

    1. Замовник надсилає переможцю торгів протягом п'яти календарних днів з дня акцепту повідомлення про акцепт тендерної пропозиції, строк дії якої не закінчено, а також надсилає всім учасникам процедур відкритих торгів, двоступеневих торгів і торгів з обмеженою участю письмове повідомлення про результати торгів із зазначенням назви та місцезнаходження учасника - переможця процедури закупівлі, тендерна пропозиція якого визнана найкращою за результатами оцінки.

    1. У тижневий термін замовник дає оголошення в ЗМІ та розміщує інформацію на сайті.

    1. Замовник надсилає протягом 7 календарних днів після укладення договору про закупівлю для опублікування в інформаційному бюлетені "Вісник державних закупівель" оголошення про результати відкритих торгів, двоступеневих торгів і торгів з обмеженою участю за формою, встановленою уповноваженим органом.

    1. У разі відмови учасника, тендерну пропозицію якого було акцептовано, від підписання договору про закупівлю відповідно до вимог тендерної документації, замовник повторно визначає найкращу тендерну пропозицію з тих, строк дії яких ще не минув, за винятком випадків, коли всі тендерні пропозиції було відхилено.

  1. Відхилення тендерних пропозицій.

    1. Замовник може відхилити всі тендерні пропозиції до акцепту тендерної пропозиції, якщо це передбачено у тендерній документації.

    1. Інформація про відхилення тендерної пропозиції учасника із зазначенням підстави наводиться замовником у звіті про результати проведення процедури надання послуг та повідомляється протягом семи календарних днів учаснику, пропозиція якого відхилена.

  1. Процедура оскарження рішень тендерного комітету.

    1. Будь-який учасник, який заявляє, що він зазнав або може зазнати збитків внаслідок порушення замовником торгів процедури здійснення закупівлі відповідно до законодавства та цього тендерною документацією, може оскаржити дії замовника торгів.

    1. Скарга з приводу порушень замовником торгів процедури проведення торгів або його рішень, дій або бездіяльності надсилається в письмовій формі на ім'я керівника організації - замовника торгів.

ДОДАТОК 1

Тендерної документації

Форма тендерної пропозиції на участь у відкритих торгах на виконання послуг на постачання шкільного обладнання.

Уважно вивчивши комплект тендерної документації, цим подаємо на участь у торгах свою тендерну пропозицію:

  1. Повне найменування учасника ТОВ "Грааль М"

  2. Адреса: 14038, ЧЕРНІГІВ, вул. Молодчого , 44 офіс 33

  3. Телефон: (462) 65-33-26

  4. Керівництво: генеральний директор Бичкова Анастасія Андріївна

  5. Форма власності та юридичний статус підприємства (організації), адреса підприємства, дата утворення, місце реєстрації: спеціалізація акціонерне товариство, 14038, ЧЕРНІГІВ, вул. Молодчого , 44 офіс 33 , дата заснування 24.10. 1999 р., загальний держреєстр вул. Гоголя 7, спеціалізація – надання послуг по постачанню шкільного обладнання.

  6. Загальна вартість тендерної пропозиції 900 тис. грн. (дев’ятсот тисяч гривень)

  7. Строки поставки 7 календарних днів

  8. Умови оплати: переказ коштів після одержання товару через банківську філію «Приват Банк»

  9. Гарантійний строк 24 місяця

  10. Уповноважений представник учасника на підписання документів за результатами процедури закупівлі

До акцепту нашої тендерної пропозиції, Ваша тендерна документація разом з нашою пропозицією (при її відповідності всім вимогам) мають силу протоколу намірів між нами.

Ми згодні дотримуватися умов цієї пропозиції протягом 60-ти днів з часу закінчення строку подання тендерних пропозицій, встановленого Вами. Наша пропозиція буде обов'язковою для нас і може бути акцептована Вами у будь-який час до закінчення зазначеного терміну.

Якщо наша пропозиція буде акцептована, ми беремо на себе зобов'язання на підписання Договору протягом 21-го робочого дня з дати акцепту пропозиції.

(___________)Підпис керівника підприємства, організації, установи

Заповнення усіх пунктів даного додатку є обов'язковим.

ДОДАТОК 2

Тендерної документації

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]