Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тендер - тебе.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
07.11.2018
Размер:
79.42 Кб
Скачать
  1. Пояснення пропозиції.

    1. Замовник відхиляє тендерну пропозицію учасника, якщо останній не погоджується з виправленням виявленої замовником у його тендерній пропозиції арифметичної помилки.

    1. Замовник має право звернутися до учасників за роз'ясненням змісту їх тендерних пропозицій з метою полегшення їх розгляду, оцінки та порівняння.

    1. Замовник та учасники не повинні ініціювати будь-які переговори з питань внесення змін до поданої тендерної пропозиції, включаючи зміну її ціни та коригування.

  1. Оцінка тендерних пропозицій та визначення переможця.

    1. Після розкриття тендерних пропозицій починається їх оцінка та визначення переможця. Термін оцінки, визначення переможця та затвердження рішення про акцепт тендерної пропозиції складає від 15 до 30 робочих днів.

16.2. Оцінка тендерних пропозицій здійснюється на підставі затверджених критеріїв та методики, що додаються.

16.3. При виборі переможця тендерний комітет керується комерційними, технічними, організаційними, технологічними та іншими умовами пропозицій.

16.4. Якщо організатори отримають пропозицію із значно нижчою ціною ніж інші пропозиції, вони мають право додатково перевірити претендента: чи спроможний він виконати всі умови контракту.

16.5. Не пізніше ніж через 7 робочих днів після присудження торгів тендерний комітет повинен інформувати усіх оферентів, які брали участь у торгах, письмово або шляхом публікації у пресі, про присудження торгів, а також подати звіт МЗЕЗ торгу України за встановленою формою.

16.6. При запиті будь-кого з оферентів тендерний комітет зобов'язаний надати йому інформацію про обставини, через які було відхилено його пропозицію, включаючи інформацію відносно переваг відібраної пропозиції, а також повідомити ім'я переможця торгів.

  1. Відмова учаснику в участі у торгах.

    1. Участь учасника в торгах може бути припинено, якщо:

      1. виконавець у встановленому порядку визнаний банкрутом або стосовно нього порушено справу про банкрутство, перебуває в стадії ліквідації, узгоджує відносини з кредиторами, призупинив господарську діяльність;

      1. замовник отримав інформацію про те, що: посадова особа виконавця, призначене ним відповідальним за здійснення процедури закупівлі, було засуджено за злочин, пов'язаний з порушенням процедури закупівлі, або інший злочин, вчинений з корисливих мотивів, судимість з якого не знято або не погашена у встановленому порядку;

      1. учасник допустив в наданій інформації спотворення фактів;

      1. замовник має незаперечні докази того, що виконавець пропонує, дає або погоджується дати прямо або опосередковано будь-якій посадовій особі чи колишньому службовцю замовника, іншого державного органу винагороду в будь-якій формі з метою вплинути на прийняття рішення щодо визначення переможця процедури закупівлі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]