Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тендер - тебе.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
07.11.2018
Размер:
79.42 Кб
Скачать
  1. Вартість пропозиції.

    1. Учасник визначає ціни на послуги, які він пропонує надати за Договором на умовах поставки – ООО «Різаната».

7.2. При складанні окремих контрактів можливе розділення цін кожного укрупненого виду робіт на окремі види робіт, що оплачуються у вітчизняній та іноземній валютах.

7.3. Пропозиції приймаються в опечатаних подвійних конвертах, в одному з яких знаходиться технічна частина, а в другому - комерційна.

7.4. Пропозиція супроводжується документом, що підтверджує внесення учасником торгів "застави серйозності", розмір якої визначається тендерним комітетом і складає, як правило, 3 – 5 відсотків від ціни проекту.

7.5. Застава надається у формі банківської гарантії, гарантійного листа або чека з написом про прийняття до платежів банком, прийнятним для замовника, і підлягають оплаті за його розпорядженням.

7.6. Застави, внесені оферентами, повертаються їм протягом часу, обумовленого тендерним комітетом, починаючи з дати визначення переможця.

7.7. Ціни зазначаються у національній валюті замовника - гривнях.

7.8. Оцінка тендерних пропозицій буде здійснюватися у гривнях. У разі подання учасником-нерезидентом тендерної пропозиції в доларах США або євро для оцінки тендерних пропозицій, ціна такої тендерної пропозиції буде переведена в гривні по курсу НБУ, зафіксованого на дату розкриття тендерних пропозицій.

  1. Строк дії тендерної пропозиції.

    1. Тендерні пропозиції залишаються дійсними протягом 120 календарних днів після їх розкриття.

    1. До закінчення строку дії пропозиції замовник має право вимагати від учасника продовжити період дії пропозиції на додатковий конкретний період часу.

  1. Кваліфікаційні вимоги до учасників.

9.1. Організатори торгів при проведенні кваліфікації претендентів не повинні проводити дискримінації серед іноземних оферентів або між іноземними та українськими оферентами.

Процесуально кваліфікація повинна відповідати таким вимогам:

- умови участі у тендерах повинні друкуватися своєчасно, з тим, щоб надати можливість зацікавленим компаніям розпочати підготовку у кваліфікаційній процедурі та завершити її в необхідному обсязі;

- умови участі оферентів, включаючи фінансові гарантії, технічну кваліфікацію та інформацію, необхідну для визначення комерційних та технічних можливостей претендентів, не повинні бути менш сприятливими для іноземних оферентів ніж для українських;

- процедура та час проведення кваліфікації не повинні бути націлені на те, щоб чинити перепони для внесення у перелік учасників іноземних оферентів чи на усунення їх від участі в реалізації проектів.

9.2. Необхідність проведення попередньої кваліфікації організацій, що претендують на участь у торгах, визначає тендерний комітет на закритому засіданні.

9.3. Тендерний комітет визначає склад анкеті попереднього кваліфікаційного відбору учасників, строк, кількість примірників та адресу подання.

9.4.Тендерний комітет має право затребувати фотографії, статті, додаткові матеріали, а також інші документи та свідоцтва, що характеризують здібності оферентів у виконанні передбачених робіт, послуг, поставок.

10. Основні вимоги до предмету закупівлі та підтвердження його відповідності вимогам тендерної документації.

10.1. Запропоноване Учасником обладнання має відповідати наступним технічним вимогам:

- бути зареєстрованими на Україні;

- запропонований товар повинен, бути сертифікований відповідно до вимог чинного законодавства України;

- торгова назва запропонованого обладнання повинна входити до Переліку вітчизняного та іноземного виробництва;

- форма випуску зміні не підлягає; .

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]