Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
6 СРС ЕК,ОП 09.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
488.45 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ ТА НАУКИ УКРАЇНИ

ХЕРСОНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра економіки і підприємництва

Реєстр. № 47/364 – 24.12.09.

Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів

з дисципліни «Макроекономіка»

для студентів 2 курсу

напрямів підготовки 6.030508 «Фінанси та кредит»

за професійним спрямуванням «Оподаткування»

6.030502 «Економічна кібернетика»

галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво»

факультетів економіки, кібернетики

Херсон 2009

Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів з дисципліни «Макроекономіка».

Укладач: к.Е.Н., доц. Тарасюк а.В., кількість сторінок – 27.

Рецензент: к.е.н.. доц.. Копосов Г.О.

ЗАТВЕРДЖЕНО

на засіданні кафедри економіки і підприємництва

Протокол № 6 від " 18 " 12 2009 р.

Зав. Кафедрою __________ м.В. Шарко

Відповідальний за випуск М.В.Шарко

ВСТУП

Самостійна робота є однією з форм організації навчального процесу, яка передбачає створення умов для як найповнішої реалізації творчих можливостей студентів і має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти одержують в процесі навчання, а також застосування цих знань на практиці.

Основними видами завдань для самостійного опрацювання є: самостійне опрацювання тем в цілому чи окремих питань; підготовка конспектів навчальних та наукових текстів; оволодіння основними термінами і поняттями до кожної теми; виконання практичних завдань; поглиблене вивчення окремих питань, виконання робіт з елементами наукового дослідження з апробацією творчих доробок на конкурсах, олімпіадах, конференціях тощо.

В розділі 3 представлені основні терміни для засвоєння кожної теми, питання для самоконтролю, варіанти індивідуальних завдань. Студенти повинні вільно володіти основними термінами, що перевіряється на практичних заняттях в усній або письмовій формі. Контрольні питання обговорюються на заняттях в усній формі. Індивідуальні завдання виконуються кожним студентом у письмовій формі і здаються на перевірку викладачеві. Вибір варіанта здійснюється відповідно до номера прізвища студента в журналі групи. Оцінка робіт та усних відповідей здійснюється за 100-бальною шкалою залежно від якості, глибини та повноти виконаної роботи

Рекомендована література може бути доповнена матеріалами, надрукованими у різних вітчизняних і зарубіжних виданнях (в т.ч. електронних виданнях, розміщених на web-сторінках), недрукованими документами (дисертаціями, депонованими рукописами), офіційними матеріалами тощо.

1.План самостійної роботи студентів

Види обов’язкової самостійної роботи, терміни їх виконання, форми контролю та оцінка в балах наведені в таблиці 4.

Виконання індивідуальних завдань контролюється викладачем, що проводить практичні заняття. Необхідні консультації з виконання індивідуальних завдань студент отримує під час проведення індивідуально-консультаційних занять. Індивідуальні завдання студент виконує в зошиті і здає викладачу на перевірку у встановлений термін. Виконання індивідуальних завдань передбачає обов’язкове його оцінювання, яке відбувається під час індивідуально консультаційного заняття у формі співбесіди.

Види обов’язкової індивідуальної роботи, терміни їх виконання, форми контролю та оцінка в балах наведені в таблиці 5.

Окрім обов’язкових передбачаються вибіркові види самостійної та індивідуальної роботи: - участь у конференціях, олімпіадах з дисципліни, підготовка статті, роботи на конкурс. Також враховується при оцінюванні активна участь студента у всіх видах робіт при вивченні дисципліни.

Таблиця 4

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]