Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
vivas.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
29.10.2018
Размер:
431.62 Кб
Скачать

Висновки

В даному звіті оформлені результати загальноекономічної практики на ПП «ВИВАС».

Теоретичні відомості щодо діяльності підприємства, специфіки його роботи, видів продукції, що виробляються, його організаційної структури, стратегії ПП «ВИВАС» на найближчі перспективи наведені в логічній послідовності у відповідності до плану виробничої практики.

У період загальноекономічної практики бралася участь у вирішенні різних економічних завдань, колективній роботі, діловому спілкуванні, освоєння практичних навичок роботи економіста.

Для оформлення звіту використовувались різноманітна економічна література, методичні вказівки, власні практичні навички тощо.

З огляду на викладене, можна стверджувати що технiчний прогрес, зростання вимог та змiна естетичних смакiв споживачiв зумовлюють тенденцiю до бiльш широкого розповсюдження вiконно-дверних конструкцiй з ПВХ-профiлiв. На ринку вiконних конструкцiй формується конкурентне середовище, що сприяє активiзації маркетинговоi дiяльностi всiх його учасникiв. Результатом цього є розширення асортименту товарiв, i, як наслiдок, створення можливостей вибору для споживачiв та бiльш якiсного i ефективного задоволення iх потреб вiдповiдними товарами та послугами. Вмiле та ефективне застосування маркетингового iнструментарiю для рацiонального використання ринкового потенцiалу є необхiдною передумовою для перемоги у конкурентнiй боротьбi.

ПП «ВИВАС», яке зарекомендувало себе завдяки широкому асортименту продукції i супроводжуючих послуг, високiй якостi i оперативностi виконання замовлень прагнуть до збiльшення своєi ринкової частки. Вони iнвестують кошти у сучасне обладнання, пiдвищення квалiфiкації персоналу, створення власноi торгової марки, просування, пiдкрiплення iмiджу та налагодження зв’язкiв з громадськістю.

Список використаної літератури

1. Робоча програма і методичні вказівки із загальноекономічної практики для студентів 3 курсу спеціальності 6.050201 “Менеджмент організацій” денної форми навчання /Укл.: Кримська Л.О., Фоміних Т.О. – Запоріжжя: ЗНТУ, 2009. - 30 с.

2. Україна в 2007 році: внутрішнє і зовнішнє становище та перспективи розвитку // Економіст, 2008. №2. – С.9–71.

3.Шавкат Бек. Серость в окнах // Бизнес, 2008. – №1-2/14. – С.104–105.

4. Волосецкая А. Профилирующие активы // Бізнес, 2007. №33/13. – С.86–89. 5. Шавкат Бек. Профильные активы // Бизнес, №38/17. 2007. – С.130–132.

6. Грегор П. Украинский рынок оконных профилей и правильный выбор екструзионного оборудования // Витрина. – 2007. – №2(38). – С. 15 – 17.

7. Статут Приватного підприємства «ВИВАС».

8. Форми бухгалтерської та статистичної звітності: Форма № 1 «Баланс»,

Форма № 2 «Звіт про фінансові результати».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]