Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
vivas.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
29.10.2018
Размер:
431.62 Кб
Скачать

1 Загальне ознайомлення з підприємством

У будiвельному комплексi України в умовах кризи спостерiгається тенденцiя до падіння обсягiв будiвельно-монтажних робiт i капiтальних вкладень. Як результат, це негативно вплинуло на ринок вікон.

Проте помiтним є незначне зростання обсягiв iндивiдуального будiвництва i проведення ремонтно-реставрацiйних робiт власниками приватизованого житла − квартир i будинкiв.

Тому сучаснi свiтлопрозорi конструкції продовжують користуватися попитом, але в меншому обсязі.

Структуру вiтчизняного ринку вiкон визначають обсяги продаж товарiв з рiзних вихiдних матерiалiв: дерево – 40%; алюмiнiй –12%; металопластик – 48%.

Високий попит на вiконнi системи з ПВХ обумовлений причинами економiчного i технiчного характеру та перевагами таких вiкон порiвняно з аналогiчними вiкнами, виготовленими з дерева. Пластиковi вiкна не вимагають нiякого обслуговування i догляду, за винятком демонтажу пiсля закiнчення визначеного термiну, регулювання фурнiтури i замiни ущiльнення, не вимагають нiякого захисту поверхнi засобами вiд корозії. ПВХ-профiль не усмоктує вологу, не вбирає в себе шкiдливих речовин з атмосфери та є безпечними для здоров’я людини, має гарантовану стабiльнiсть розмiрiв i форми протягом усього термiну експлуатації (бiльш 50 рокiв). Можна сказати, термiн служби ПВХ-вiкон залежить, у першу чергу, вiд термiну служби фурнiтури.

Завдяки незначнiй теплопровiдностi, ПВХ вносить iстотний внесок у теплоiзолюючi властивостi всiєi конструкції. Процес виготовлення вiкон з ПВХ-профiлю має менше технологiчних операцiй у порiвняннi з виготовленням вiкон з дерева. Вартiсть обладнання, необхiдного для виготовлення вiкон з ПВХ, є значно нижчою, нiж вартiсть обладнання для виготовлення вiкон з дерева. Комплексна систематизацiя (взаїмозамiннiсть) елементiв з пластикового профiлю вимагає у виробництвi мiнiмальних запасiв матерiалiв, комплектуючих та iнструментiв.

Таким чином, можна вважати що вiконнi конструкції з ПВХ мають бiльшу конкурентоспроможність у порiвняннi з таким традицiйним товаром, як вiкна з дерева.

Об’єктом даної загальноекономічної практики є ПП «ВИВАС» (повне найменування − Приватне підприємство «ВИВАС»).

Приватне підприємство «ВИВАС» було створено 7 травня 2003 року.

Фактична адреса підприємства: м. Запоріжжя, вул.Штурмова, 7.

Приватне підприємство «ВИВАС» є юридичною особою; має самостійний баланс, круглу печатку зі своїм найменуванням, кутовий штамп та інші штампи; розрахунковий рахунок у АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК».

Підприємство створено з метою одержання прибутку та використання його в інтересах Власника, розвитку виробництва та вирішення соціальних завдань суспільства, участі у формуванні ринку, вивчення попиту та пропозиції на ринку, створення нових робочих місць, розвитку маркетингу.

Принципи, якими керується ПП «ВИВАС» − це сучасні прогресивні технології виробництва, висококваліфікований персонал, ретельний підбір матеріалів провідних світових постачальників. Всі етапи виробничого процесу мають контроль якості, що забезпечує бездоганне функціонування виробів на об'єкті замовника.

Основні види діяльності ПП «ВИВАС»:

- виробництво пластмасового обладнання для будівництва;

- виробництво металевих конструкцій;

- виробництво металевих деталей для столярних і теслярських виробів;

- монтаж металевих конструкцій;

- оптова торгівля будівельними матеріалами.

Віконні конструкції виготовляються із металопластикового профілю, залежно від типу вікна вони бувають глухі, поворотними й поворотно-відкидними , використовуються замки, ручки, механізми відкривання й т.п.

Продукція ПП «ВИВАС» включає всі види металопластикових та алюмінієвих світлопрозорих конструкцій, виготовляємих та монтуємих під замовлення (фасади, зимові сади, структурне скління, вітрини, вікна, двері, балкони, лоджії, офісні перегородки, теплиці).

Склопакети бувають різної геометричності, форми й модифікації (однокамерний, двокамерний, енергозберігаючі.)

Основні види продукції, що виробляються підприємством:

  1. двері, вікна та двері балконні, вітрини і вітражі з алюмінієвих сплавів;

  2. вікна та двері балконні, двері внутрішні, двері зовнішні з полівінілхлоридного профілю систем: "Aluplast" (Німеччина), "WINTECH" (Туреччина), "AXIOM" (Україна);

  3. фурнітура для вікон та дверей системи MACO.

Різноманіття ассортименту доповнюється також багатоваріантністю виготовлення цих виробів у залежності від замовлення конкретного споживача:

  • за площею (без обмежень);

  • за кількістю ступенів відкривання (1,2 або 3);

  • за формою контурів (прямі або фігурні);

  • за видом скла (просте, тоноване, броньоване та ін.).

ПП «ВИВАС» для виробництва продукції використовує обладнання фірми "FIMTEC". Фірма "FIMTEC" є надійним партнером у постачанні обладнання для переробки ПВХ та алюмінієвих профілів, а також виробництва склопакетів.

Сучасний дизайн, естетичність, довговічність і висока якість – далеко не повний перелік умов віконних і дверних конструкцій із металопластикового профілю, зроблених ПП «ВИВАС».

Вікна від ПП «ВИВАС» це:

- надійність

- якість

- довговічність

- оптимальна ціна

- сучасний дизайн

- простота у догляді.

ПП «ВИВАС» пропонує й виконує весь комплекс робіт: дизайн, розробку проектно-кошторисної документації та узгодження її у встановленому порядку, виготовлення, монтаж. Всі роботи ліцензовані, виконуються за новими технологіями з високою якістю й гарантією, у встановлений строк і зручний для замовника час.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]