Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ikni_KN.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
26.10.2018
Размер:
310.78 Кб
Скачать

Національний університет "львівська політехніка"

Кафедра інформаційних систем та мереж

ЗАТВЕРДЖУЮ

Голова методичної комісії

базового напряму

проф. М. О. Медиковський

"____" 2009р.

Програма державного екзамену

з напряму підготовки 0804 „Комп’ютерні науки” .

(шифр і назва напряму підготовки)

Програма державного екзамену розглянуто і ухвалено на засіданні методичної комісії базового напряму Протокол від " 14 " квітня 2009 року № 05 _

м.Львів

Програма державного екзамену

з напряму підготовки 0804 „Комп’ютерні науки” .

(шифр і назва напряму підготовки)

для спеціальності «Інтелектуальні системи прийняття рішень»

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Державна атестація випускників вищих навчальних закладів здійснюється у відповідності до Закону України "Про освіту", "Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах", затвердженого Наказом Міністерства освіти України від 2 червня 1993 р. №161. Державна атестація бакалавра проводиться у формі державного екзамену із спеціальності, що підводить підсумок набутих ним знань, вмінь та навичок з основних дисциплін, передбачених навчальним планом.

Метою державної атестації студента є визначення фактичної відповідності його підготовки вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики. Державна атестація здійснюється державною екзаменаційною комісією (ДЕК) після завершення навчання на певному освітньо-кваліфікаційному рівні. ДЕК оцінює рівень науково-теоретичної і практичної підготовки випускників, вирішує питання про здобуття певного освітнього рівня, присвоєння відповідної кваліфікації та видачу документа про вищу освіту.

На державну атестацію виносяться система умінь, що визначена в ГСВОУ______-02 "Галузевий стандарт вищої освіти України. Освітньо-кваліфікаційна характеристика" та система відповідних змістових модулів.

Вимоги до засобів об’єктивного контролю ступеня досягнення кінцевих цілей освітньо-професійної підготовки встановлюється в ГСВОУ______-02 "Галузевий стандарт вищої освіти України. Засоби діагностики якості вищої освіти".

На державну атестацію студента напряму підготовки «Комп’ютерні науки» спеціальності «Інтелектуальні системи прийняття рішень» виносяться блоки таких змістових модулів:

  • „Дискретна математика”;

  • „Основи програмування та алгоритмічні мови”;

  • „Проблемно-орієнтовані мови програмування”;

  • „Системне програмування та операційні системи”;

  • „Об’єктно-орієнтоване програмування”;

  • „Системний аналіз та проектування комп’ютерних інформаційних систем”;

  • „Організація баз даних та знань”;

  • „Комп’ютерні мережі ”;

  • „Детерміновані моделі дослідження операцій та оптимізації інформаційних систем ”;

  • „Системи штучного інтелекту”.

До державної атестації допускаються студенти, які успішно виконали всі вимоги навчального плану зі спеціальності (напряму) відповідного освітньо-кваліфікаційного рівня (не мають академічної заборгованості).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]