Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Сценарій гри - копия

.docx
Скачиваний:
14
Добавлен:
23.03.2016
Размер:
15.54 Кб
Скачать

Сценарій гри «Брейн-ринг»

присвячений до дня захисника Вітчизни

Діючи особи – ведучий, команди школярів 9-а та 9-б класу, журі, звукорежисер, учень відповідальний за збір карток з відповідями.

Діти під музику проходять в зал та сідають за круглі столи. На кожному столі є картки для відповідей. У кожної команди є свій капітан, право відповіді має кожен гравець. Після того, як ведучий задасть питання команда пише на картці відповідь, котру забирає відповідальний за це учень та відносить до журі. Дозволяється думати одну хвилину, але й можна давати дострокову відповідь командам.

Промова учня.

Сьогодні наша гра присвячена до свята Захисника Вітчизни. У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни, святим обов'язком кожного громадянина. Тож День захисника Вітчизни – це всенародне свято. Він є символом непорушного зв'язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та проявом поваги народу до них.

14 жовтня – це особова дата в історії українського народу. Саме в цей день православні та греко-католики відзначають одне з 12 найбільших церковних свят року - Покрова Пресвятої Богородиці. 14 жовтня 1942 року, була офіційно утворено Українську повстанську армію - військово-політичну формацію українського визвольного руху

Свято встановлено 14 жовтня 2014 року указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Після промови грає гімн України.

Після гімну ведучий починає: «А зараз шановні присутні ми починаємо наш святковий брейн-ринг»

10 питань

Перерва та музикальна пауза (5 хв.)

10 питань

завершення