Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
+4 курс+ СПД - Семинар.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
23.03.2016
Размер:
67.07 Кб
Скачать

Постановив:

Визнати Хуст В.І., 1950 р.н. винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.173-2 КУпАПта накласти стягнення у вигляді штрафу в розмірі 51 грн.

Стягнути з Хуст В.І. судовий збір на користь держави у розмірі 36 грн. 54 коп.  

Штраф повинен бути сплачений згідно зі ст.307 КУпАПпротягом 15 днів від дня вручення (отримання) постанови за справою про адміністративне правопорушення в установу банку. Копія платіжного документу подається до суду.

Своєчасно несплачений штраф буде примусово стягнутий в примусовому порядку із заробітної плати чи іншого заробітку, пенсії або стипендії відповідно до чинного законодавства.

Відповідно до ч.2 ст.308 КУпАПв разі несвоєчасного сплачення штрафу і виконання постанови в примусовому порядку, з правопорушника стягується подвійний розмір штрафу, визначений у відповідній статтіКУпАП, витрати на облік зазначеного правопорушення. Розмір витрат визначається Кабінетом Міністрів України.

Постанова судді у справі про адміністративне правопорушення може бути оскаржена, або на неї може бути внесено подання прокурора до апеляційного суду Дніпропетровської області через Петропавлівський міський суд протягом десяти днів з дня винесення постанови.

Постанова судді набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги чи подання прокурора.  

Суддя Бурда П.О.