Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
+4 курс+ СПД - Семинар.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
23.03.2016
Размер:
67.07 Кб
Скачать

В и р і ш и в :

Позбавити Кожух Миколи Івановича 1979 р.н., батьківських прав відносно неповнолітніх дітей Кожух Марії Миколаївни, 5.05.2008 р. та Кожух Миколи Миколайовича, 7.08.2010 р.

Рішення може бути оскаржено в Апеляційний суд протягом 5 днів з дня його проголошення.

Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом 7 днів з дня отримання копії цього рішення. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Суддя Б.М. Куц

2. Скласти позовну заяву за якою було ухвалено рішення у справі в завданні 1.

Кримінальне провадження

3. Складіть ухвалу суду Апеляційної інстанції за результатами попереднього розгляду кримінальної справи про обвинувачення Куренко М.Г. за ст.ст.185ч.2, 185ч.3 КК України, за апеляцією прокурора на вирок Жовтневого районного суду м.Маріуполя Донецької області від 14.09.2015 року. Оскільки апеляція державного обвинувача, не містить доводів на обґрунтування вказівки про те в чому полягає незаконність вироку з посиланням на відповідні аркуші справи.

В апеляції наведені лише загальні положення кримінально-процесуального закону без посилання на матеріали та обставини конкретної справи, на вирок по якій ця апеляція подана.

Адміністративне провадження

4. Скласти адміністративний протокол за яким було ухвалено наступне рішення.

Справа № 188/1064/15-п

Провадження № 3/188/328/2015

П о с т а н о в а іменем україни

01 вересня 2015 року смт. Петропавлівка

Суддя Петропавлівського районного суду Дніпропетровської області Бурда П.О., розглянувши в смт. Петропавлівка матеріали справи про адміністративне правопорушення, що надійшла від Петропавлівського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області відносно

Хуст Володимир Івановича, 21.08.1950 р.н., ІНН 26308765, уродженця Петропавлівки, громадянина України, пенсіонер, зареєстрований та проживає за адресою с. Росішки, вул. Гончарова, б.10, притягнутого по ч. 1 ст. 173 - 2 КУпАП,

встановив:

04.08.2015 року о 19 годині 30 хвилин Хуст В.І., перебуваючи в стані алкогольного спяніння, знаходячись вдома за адресою: вул.Гончарова, 10, с. Росішки Петропавлівського району Дніпропетровської області, вчинив сварку зі своєю дружиною Хуст М.Є., в ході якої виражався брутальною лайкою на її адресу та погрожував їй фізичною розправою, чим вчинив насилля в сімї психологічного характеру.  

Правопорушник Хуст В.І. на розгляд справи зявився, щиро розкаявся, просив суворо не карати, з дружиною він помирився, претензій один до одного вони не мають.

Вина Хуст В.І. також підтверджується його письмовими поясненнями, та письмовими поясненнями Хуст М.Є. про те, що її чоловік влаштував сварку з нею та виражався брутальною лайкою, погрожував їй фізичною розправою та Хуст М.В. про те, що його батько зловживає спиртними напоями і влаштував сварку з матірю.

Вивчивши матеріали адміністративної справи, дійшов висновку, що Хуст В.І. скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст.173-2 КУпАП- вчинення насильства в сім'ї, тобто умисне вчинення будь-яких дій фізичного, психологічного чи економічного характеру, внаслідок чого могла бути чи була завдана шкода фізичному або психічному здоров'ю потерпілого, а так само невиконання захисного припису особою, стосовно якої він винесений, не проходження корекційної програми особою, яка вчинила насильство в сім'ї.

Керуючись ст. 24,40-1, п. 1 ч. 1 ст.284, ч. 1 ст.173-2 КУпАП,