Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Оформлення курсового_БД.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
94.21 Кб
Скачать

Вимоги до матеріалів на диску

На диску має бути записана тільки 1 папка з прізвищем студента, усередині якої повинні знаходитися папки з назвами "Програма" та повний текст пояснювальної записки, підготовлений в редакторі Word, у вигляді файла з назвою "Записка" в форматі DOC.

В папці "Програма" повинні знаходитися всі файли додатків курсової роботи (не заархівовані), ехе-файли готового до виконання додатку та файли бази даних додатку. Якщо при роботі з БД вимагається пароль, то потрібно навести його в файлі з назвою read_me. Тут же потрібно навести всю іншу потрібну інформацію.

Якщо в додатках є звернення до файлів, то такі файли треба заздалегідь підготувати та розмістити в поточній папці відповідного додатка. Якщо під час роботи додатка треба зберігати будь-яку інформацію, її можна записувати тільки до поточних папок.

Диск треба обов'язково перевірити на відсутність вірусів.

Захист курсової роботи

Захист курсових робіт починається за три тижні до закінчення семестру і виконується за графіком попереднього запису студентів. За тиждень до дати захисту студент повинен здати на перевірку викладачу оформлену та зшиту поясню-вальну записку і компакт-диск.

Якщо робота не була своєчасно передана на перевірку, захист переноситься на подальший строк.

За відсутності зауважень проводиться захист курсової роботи за такою схемою:

a) установка додатку;

б) демонстрація роботи з детальними поясненнями;

в) опитування по курсовій роботі;

г) студент повинен виконати нескладні завдання – зробити задану вибірку, зробити фільтрацію в таблиці по заданій умові, створити таблицю, зв'язати дві таблиці, створити обчислюване поле і т.д.

При незадовільному оформленні роботи або великій кількості помилок в додатках курсова робота повертається студенту на доопрацювання без захисту, а захист переноситься.

При оцінюванні курсової роботи враховується обсяг та рівень виконаних завдань, чіткість постановки, професійність пояснень та самостійність виконання.

Оцінка “Відмінно” виставляється студенту при виконанні повного обсягу завдань, високому професійному рівні розробки програми, їх зручному інтерфейсі та наявності якісних інструкцій по роботі з ними. Пояснювальна записка повинна відповідати усім вимогам до оформлення курсової роботи. Під час захисту курсової роботи студент має дати чіткі відповіді на усі запитання, що стосуються його роботи, та з теоретичних розділів курсу.

Оцінка “Добре” виставляється студенту у випадку високого професійного рівня розробки додатків, але частковому порушенні вимог до оформлення пояснювальної записки, недостатньому рівні постановки або інструкцій, незначних вадах відповідей студента з теоретичних питань.

Оцінка “Задовільно” виставляється при слабкій постановці та реалізації усіх завдань, суттєвому порушенні вимог до оформлення пояснювальної записки, нечіткіх відповідях з теоретичних питань.

Якщо студент не зміг захистити курсову роботу, повторний захист відбувається пізніше. Без захищеної курсової роботи студент не допускається до іспиту з дисципліни "Бази даних".

Захищені курсові роботи передаються на зберігання до архіву кафедри.

Додаток 1