Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
MV_PA_kont_robota_Bondarchuk.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
329.22 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

КРИВОРІЗЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра економіки, організації та управління підприємствами

Методичні вказівки щодо виконання контрольної роботи з дисципліни «Проектний аналіз»

Кривий Ріг

2009

Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни “Проектний аналіз” дозволяють поглибити засвоєний студентами заочної форми навчання лекційний та винесений на самостійне опрацювання матеріал щодо основ, методологічних та методичних положень курсу, які комплексно розкривають сутність проектів, їх класифікаційний склад, механізм формування очікуваних грошових потоків, методологію оцінки вигід і витрат організації, що реалізує проект. Дані вказівки містять перелік теоретичних питань, практичних завдань, вимоги та рекомендації щодо їх виконання та оформлення.

Методичні вказівки розроблено для студентів спеціальності «Економіка підприємства» згідно робочої навчальної програми та нормативної частини навчальних планів підготовки спеціалістів з економіки.

Контрольна робота виконується студентами заочної форми навчання в Xнавчальному семестрі.

Укладач: Бондарчук О.М. ст. викладач

Відповідальний за випуск: Ковальчук В.А. д.т.н., професор

Рецензент: Ртіщев Б.А. к.т.н., доцент

Розглянуто на засіданні кафедри економіки, організації та управління підприємствами

Протокол № 3

від 27.10. 2009

Схвалено на вченій

раді економічного

факультету

Протокол № 2

від 28.10. 2009

ЗМІСТ

стор.

ВСТУП

1. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи

2. Тематика контрольних рефератів

4. Розподіл варіантів контрольних завдань

5. Практичні завдання

ЛІТЕРАТУРА ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ

4

4

5

6

7

10

21

ВСТУП

Практичні заняття з проектного аналізу спрямовані на закріплення теоретичного матеріалу та вироблення у студентів практичних навичок до застосування теоретичних знань у розв’язанні конкретних завдань проектного аналізу.

Метою даних методичних вказівок є забезпечення студентів учбово-методичними матеріалами. Вони включають в себе основні положення дисципліни та рекомендації щодо розв’язання практичних завдань з варіантами контрольних робіт.

Загальні вимоги до виконання контрольної роботи

У контрольній роботі студент повинен всебічно і глибоко розкрити зміст обраної теми, показати добрі знання літературних джерел і нормативних актів.

Контрольна робота складається з двох частин – теоретичної та практичної.

Зміст теоретичного розділу роботи має відповідати сучасному розвитку економічної науки. Вибирається питання у відповідності з варіантом. Обсяг теоретичної частини до 5 сторінок.

Розрахункова частина містить 4 практичні завдання: два з них обираються у відповідності з варіантом та два типові розрахунки. При розв’язані практичних завдань обов'язковим є зміст задачі, теоретична основа розв’язання, розв’язок та економічний висновок по отриманим результатам.

Загальний обсяг роботи 10-15 сторінок на аркушах А4.

Виправлення, закреслення, вставлення, скорочення слів та використання абревіатури (крім загальноприйнятих) не допускається. Сторінки контрольної роботи нумеруються, цитати та цифрові матеріали супроводжуються посиланнями із зазначенням джерел. В кінці роботи зазначаються всі літературні джерела, що використані при підготовці контрольної роботи.

В кінці роботи обов’язковий підпис студента і дата подання її на кафедру ЕОУП. Надсилатися робота повинна мінімум за тиждень до початку сесії для перевірки та захисту її студентом.

Завдання контрольної роботи поділені на варіанти у відповідності з двома останніми цифрами залікової книжки до 30. Наприклад, № з/к 2,32,62,92 – 2 варіант.

Матеріал виконання роботи слід розмістити у наступній послідовності:

  • теоретична частина

  • практична частина

  • типові розрахунки

  • список використаних джерел.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]