Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МВ БО курсова 2011.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
301.57 Кб
Скачать

3. Порядок комплектації курсової роботи та її захист

КР комплектується за структурними елементами у такому порядку:

  1. Титульний лист

  2. Зміст

  3. Вступ

  4. Розділи

  5. Висновки

  6. Список використаних джерел

  7. Додатки

Кафедра здійснює контроль за виконанням роботи у вигляді атестації, яка складається з трьох етапів:

Етап атестації

Термін проведення, тижд./сем.

Ступінь готовності КР, %

І

8-9 / IV

50-60

ІІ

15-16 / IV

80-90

ІІІ

17-18 / IV (захист)

100

До захисту КР допускаються студенти, що успішно виконали весь обсяг навчальної роботи, передбачений навчальним планом. Закінчену, належним чином оформлену КР, виконавець подає науковому керівникові для перевірки і оцінювання. Після того, як науковий керівник перевірив роботу і зазначив, що, на його думку, робота готова до захисту, він рекомендує її до захисту і зазначає це на титульному листі. Робота разом з попередньою оцінкою повертається студенту для підготовки до захисту.

Захист КР проводиться комісією у визначений кафедрою час за участю керівників курсових робіт. Студент готує до захисту доповідь (на 5-7 хвилин). Під час захисту студент розповідає зміст основних положень КР, висновки за результатами проведених досліджень. На запитання комісії автор роботи повинен відповісти ґрунтовно й вичерпно.

4. Критерії оцінки курсової роботи

Оцінювання курсової роботи проводиться за наступними критеріями:

Відмінно „А” (90-100 балів) виставляється за умови, що студентом виконані у повному обсязі вимоги, зазначені у Методичних вказівках до курсової роботи, автор роботи відповів на всі питання, поставлені на захисті та пройшов дві попередні атестації.

Добре „В” (89-80 балів) виставляється за умови виконання всіх вимог, зазначених у Методичних вказівках до курсової роботи, студент пройшов дві попередні атестації але допустив несуттєві помилки при відповіді на питання при захисті роботи.

Добре „С” (79-71 бали) виставляється за умови виконання всіх вимог, зазначених у Методичних вказівках до курсової роботи, автор розв'язав всі поставлені завдання, пройшов дві попередні атестації, але допустив суттєві помилки при відповіді на питання при захисті.

Задовільно „D” (70-61 балів) виставляється за умови виконання роботи відповідно до Методичних вказівок до курсової роботи, однак при цьому не вирішені всі поставлені завдання, студент порушував графік виконання курсової роботи або допустив суттєві помилки при відповіді на питання при захисті.

Задовільно „Е” (60-50 бали) виставляється якщо не виконані всі вимоги, зазначені у Методичних вказівках до курсової роботи, не всі поставлені завдання розв'язані, студент порушував графік виконання курсової роботи та допустив суттєві помилки при відповіді на питання при захисті.

Незадовільно „FX” (49-30 балів) виставляється за умови, якщо студент порушував графік виконання курсової роботи та не підготовив роботу до захисту.

Незадовільно „F” (29-0 бали) виставляється, якщо студент жодного разу не був атестований.