Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PRAKTIKA_4_KURS.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
2.09 Mб
Скачать
    1. Цивільно-правове проектування

Проектуванням промислових і цивільних споруд інститут займається з перших післявоєнних років. Накопичений значний досвід проектування виробничих баз, комплексів дорожньо-експлуатаційної служби автосервісу, автотранспортних споруд.

Великі обсяги проектних робіт виконано для будівництва автобусних партій, багатоповерхових гаражів у містах Києві, Одесі, а також автогосподарств СТО, заводів для мети будівельних конструкцій.

По проекту інституту збудовано найбільший у Європі стенд для випробування дорожнього одягу, виконані геолого- розвідувальні роботи і розроблені проекти реконструкції і технічного переоснащення великих щебеневих заводів: Івано- Доменського, Рокитницького, Ольшаницького, Полянського, Первомайського, Дверівського і ін.

    1. Інженерні вишукування.

Вишукувальні роботи виконуються на основі прогресивної технології, що грунтується на використанні сучасних геодезичних, топографічних, інженерно-геологічних інструментів, статичного зондування, штампових випробувань ґрунтів.

Інститут використовує тотожні борові інструменти, що оснащені алмазами, мебельні установки статичного зондування і інше сучасне обладнання, яке забезпечує вимогу, якість геологічних робіт.

Обсяги проектно-вишукувальних робіт за останні 4 роки зросли в дев’ять разів і сягнули 53,8 млн. грн. в 2004 році. За чотири останні роки зросла продуктивність праці в 3,8 рази і більше, ніж в 5 разів – вартість основних засобів. Кількість працюючих в інституті перевищує тисячу чоловік.

Зараз в інституті створюються умови, що сприяють залученню до роботи як молодих спеціалістів, так і досвідчених фахівців. Взагалі в інституті понад 400 осіб – у віці до 40 років, а в Київському центральному виробництві із 300 працюючих – 67 молодих спеціалістів.

    1. Науково-технічний прогрес.

У розроблюваних проектах інститут застосовує передові досягнення науки і техніки, прогресивну технологію проектування і організацію виробництва. Сьогодні в інституті експлуатуються дві локальні комп’ютерні мережі, що об’єднують ПЕОМ, плотери, які дозволяють розробляти креслення у чорно-білому та кольоровому виконанні. Інститут має достатньо сучасні програми забезпечення по широкому спекторі проектних робіт, що виконуються для дорожнього господарства. Проектні роботи повністю автоматизовані.

Інститут підключений до міжнародної мережі Інтернет, діють двосторонні зв’язки з іноземними партнерами (Англія, Франція, Польща). Все це значно розширює можливості роботи інституту з точки зору обміні інформації, отримання програмного забезпечення.

Інститут забезпечений сучасною розмножувальною технікою типу UTAXCO10 ламінатор DOKUMENT та ін., що дозволяє оформлювати і випускати проектно-кошторисну документацію на високому сучасному рівні.

Інститут проводить разом Держшлях НДІ, НТУ із іншими НДІ, які спрямовані на вдосконалення управління дорожньою галуззю України та іншими державами.

Інститут постійно обмінюється досвідом роботи зі спорідненими інститутами проектними, науково-дослідницькими та будівельними організаціями за профілями своєї діяльності.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]