Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
20-09-2014_12-23-22 / 2013Асистентська практика (остан варант).doc
Скачиваний:
71
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
480.77 Кб
Скачать

Оцінювання науково-дослідної роботи магістранта-практиканта

Вид діяльності магістранта-практиканта

Кількість робіт

Кількість балів

Проведення експериментів та підготовка наукових статей, тез і участь у студентських наукових конференціях за темою роботи

1

5

Участь у роботі наукового гуртка

1

2

Участь у роботі конференцій, круглих столів, семінарів

4

2

Всього

9

9

За організаційно-виховну роботу магістрант може набрати від 0 до 33 балів, навчально-методичну роботу – від о до 58 балів та науково-дослідну – від 0 до 9 балів.

V. Звітна документація магістранта-практиканта

Звітна документація про проходження магістерської (асистентської) практики оформляється у друкованому вигляді, на аркушах формату А4 вкладеними чи прошитими у папці. При наборі використовують шрифти текстового редактора Word розміру 14 пунктів через 1,5 міжрядкового інтервалу. Текст друкують, залишаючи поля: праве – 1 см, ліве – 3 см, верхнє і нижнє – 2 см. Звітна документація магістранта-практиканта включає:

1. Титульний аркуш містить: назву Міністерства, Університету, Інституту та кафедри, а також інформацію про магістранта (ПІП, група), наукового керівника практики та керівника практики (завідувач кафедри або інший викладач, якому доручено загальне керівництво Магістерської практики) (Додаток Г).

2. Індивідуальний план роботи магістранта, затверджений науковим керівником практики з відміткою про виконання усіх видів робіт науково-педагогічного працівника (Додаток Д).

3. Звіт про проходження магістерської практики, підписаний магістрантом, науковим керівником практики та керівником практики (завідувач кафедри). Документ містить перелік усіх видів науково-педагогічної роботи магістранта під час проходження практики (Додаток І).

4. План-конспект проведених лекції та практичних (семінарських чи лабораторних) занять, затверджені науковим керівником практики (Додаток Ж).

5. Протоколи обговорення лекції або залікових аудиторних практичних занять (один протокол на вибір), проведених магістрантом (Додаток З).

6. Щоденник з магістерської практики (Додаток К).

7. Довідка про проведення профорієнтаційного заходу (Додаток Б).

Vі. Оцінювання магістерської практики

Оцінювання Магістерської практики здійснюється за 100-бальною шкалою.

Таблиця 4

Порядок переведення рейтингових показників в європейські оцінки естs

Національна шкала

“5”

відмінно

“4”

добре

“3”

задовільно

“2”

незадовільно

“2”

незадовільно

Шкала університету

90-100

80-89

70-79

65-69

60-64

35-59

0-34

Шкала ЕСТS

А

В

С

Д

Е

FX

X

З можливістю повторного складання

З обов’язковим повторним курсом

Підсумки та оцінювання Магістерської практики здійснюються на підсумковій звітній конференції науковим керівником та завідувачем кафедри на підставі аналізу роботи магістранта, оцінок, отриманих за усі види робіт, передбачених практикою та звітної документації.

Магістрант, який за проходження Магістерської практики набрав від 0 до 34 балів повинен пройти її повторно, згідно з рішенням Вченої ради Інституту без відриву від занять. При отриманні студентом від 35 до 59 балів, які визнають як незадовільну роботу, визначається термін, необхідний для завершення роботи та призначається повторний захист результатів практики.

Оцінка за Магістерську практику виставляється в залікову відомість і залікову книжку студента-магістранта.