Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Додатки до ТЕХН ПР.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
221.18 Кб
Скачать

1. Предмет Договору

  1.  За умовами цього Договору Перевізник бере на себе зобов’язання за плату надавати послуги по перевезенню пасажирів вказаних Замовником, в пункт призначення.

2. Права и обов’язки сторін

2.1. Перевізник зобов’язується:

2.1.1. Забезпечити своєчасне подання автотранспорту для перевезення пасажирів згідно заявки Замовника. Заявки приймаються в усній формі. ПЕРЕВІЗНИК ГАРАНТУЄ ВИКОНАННЯ ПРИЙНЯТОЇ ЗАЯВКИ.   

2.1.2. Надавати технічно справний, відповідний санітарним вимогам і пристосований для перевезення пасажирів та багажу, заправлений пальним у кількості, необхідній для виконання послуг, автомобіль марки _____(Указати марку, модель, тип кузова, номер, № свидетельства, кем зарегистрирован и т.д.).

2.1.3. Не відхилятись від визначеного маршруту руху, крім випадків, коли зміна маршруту обумовлена об’єктивними причинами (тимчасова заборона руху на окремих ділянках з причин загрози безпеці, проведення ремонтних робіт тощо).

2.2. Перевізник має право:

2.2.1. Відмовляти в виконанні послуги у разі невиконання Замовником пункту 3.1.

2.2.2. Замінювати марку автомобіля, наданого для перевезень, (або згідно з домовленістю з Замовником), якщо при цьому не знижується якість обслуговування Замовника

2.3. Замовник зобов’язується:

2.3.1. Своєчасно  представляти перевізнику необхідну для виконання послуги інформацію:

- маршрут пересування,

- кількість пассажирів,

- кількість багажу.

 2.3.4. Своєчасно  сплачувати перевізнику вартість послуг.

           2.4. Замовник має право:

2.4.1. Відмовитися від автомобіля, наданого Перевізником, якщо його технічний стан чи санітарний стан або обладнання не відповідають умовам перевезення пасажирів.

3. Порядок розрахунків

3.1. За перевезення пасажирів та інші операції й послуги, пов’язані з перевезенням, Замовник сплачує Перевізнику готівкою   ___ грн. щомісячно до 5 числа поточного місяця

3.2. Інші види платежів‚ не узгоджені в Даному Договорі‚ Замовником не оплачуються.

3.3. Розрахунки між перевізником та Замовником здійснюються _____ (ВКАЗАТИ ЯК)

(АБО-  На вимогу Замовника під час обумовлення розміру плати за транспортні послуги перевізник подає калькуляцію витрат.)

4. Відповідальність сторін

4.1. У разі затримки або ненаданні транспорту для перевезення перевізник сплачує Замовнику штраф в розмірі __ % від суми договору.

4.2. Перевізник та Замовник  звільняються від відповідальності, якщо Перевізник не надав транспорт, а Замовник не скористався ним за призначенням внаслідок дії непереборної сили, інших явищ стихійного характеру, воєнних дій, припинення або обмеження руху транспорту у певних напрямках, встановлених у випадку і порядку, що передбачені транспортними Статутами.

4.3. За шкоду заподіяну життю і здоров’ю пасажирів, а також знищення, втрату чи пошкодження багажу, Перевізник несе відповідальність у відповідності з чинним законодавством.

5. Порядок вирішення спорів

5.1. Всі спори, які можуть виникнути між сторонами у зв’язку з виконанням цього договору, вирішуються шляхом переговорів, а неузгоджені питання -  у судовому порядку.