Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ghfrnbrf / звіт райдержадм / райдерж адмін 11

.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
183.81 Кб
Скачать

Рішення колегії проводяться у життя, як правило, розпорядженнями або дорученнями голови райдержадміністрації.

Проекти розпоряджень або протокольних доручень голови райдержадміністрації, які були обговорені на колегії, протягом трьох днів після її проведення мають бути відкоригованими тими службами, що готували питання і надані в загальний відділ райдержадміністрації разом з переліком організацій (листом розсипки), яким вони надсилаються.

Після підписання розпоряджень загальний відділ райдержадміністрації розмножує їх і розсилає виконавцям згідно з переліком.

Засідання колегії протоколюється загальним відділом райдержадміністрації. Протокол має бути підписаним головою колегії в триденний термін після засідання.

Апарат райдержадміністрації

Правове, інформаційно-аналітичне, методичне, кадрове, матеріально-технічне та інше організаційне забезпечення діяльності райдержадміністрації, систематичну перевірку виконання актів законодавства та розпоряджень голови райдержадміністрації здійснює її апарат.

Апарат відповідно до покладених на нього завдань:

- опрацьовує документи, що надходять до райдержадміністрації, готує до них аналітичні, довідкові та інші матеріали, а також проекти доручень голови, першого заступника та заступників голови райдержадміністрації;

- здійснює опрацювання проектів розпоряджень; за дорученням голови райдержадміністрації розробляє проекти розпоряджень з організаційних та кадрових питань;

- здійснює організаційне забезпечення засідань колегій, а також апаратних нарад, що проводяться головою райдержадміністрації;

- організовує особистий прийом громадян і розгляд звернень, що надійшли до райдержадміністрації, контролює вирішення порушених у них питань, узагальнює та аналізує пропозиції, що містяться в них, розробляє пропозиції, що спрямовані на усунення причин, які породжують обґрунтовані скарги і зауваження громадян;

- проводить відповідно до затвердженого головою райдержадміністрації плану роботу, пов'язану з організацією добору, розстановки, підвищення кваліфікації та заохоченням працівників райдержадміністрації, створенням кваліфікованого резерву і веденням обліку кадрів, вживає заходи для поліпшення організації та підвищення ефективності роботи працівників райдержадміністрації;

- забезпечує ведення діловодства, дотримання секретності і службової таємниці;

Апарат райдержадміністрації у процесі виконання покладених на нього завдань взаємодіє з управліннями, відділами та іншими структурними підрозділами райдержадміністрації та районної ради.

Організація прийому громадян у райдержадміністрації

Прийом громадян у райдержадміністрації здійснюють: голова райдержадміністрації, перший заступник та заступники голови райдержадміністрації згідно з графіком, затвердженим головою райдержадміністрації. Порядок прийому громадян у райдержадміністрації, запис громадян на прийом до керівників райдержадміністрації та організацію прийому проводить відділ роботи із зверненнями громадян.

Контроль за виконанням доручень, наданих під час прийому громадян, здійснює відповідно відділ роботи із зверненнями громадян. Результати їх виконання доповідаються відповідним керівникам райдержадміністрації у встановлені терміни.

Письмові звернення громадян, що надходять до райдержадміністрації, приймаються, реєструються та попередньо розглядаються відділом роботи із зверненнями громадян райдержадміністрації, який передає їх керівникам райдержадміністрації для розгляду по суті.

При необхідності, окремі звернення з відповідними дорученнями можуть надсилатися на розгляд безпосередньо у відділи райдержадміністрації.

Контроль за своєчасним та якісним розглядом звернень громадян у райдержадміністрації здійснює відділ роботи із зверненнями громадян по зверненнях, які надійшли з органів влади та управлінь вищого рівня, від депутатів усіх рівнів, засобів масової інформації та інших органів і поставлених ними на контроль, а також по зверненнях, що розглядаються відділом безпосередньо.

Відділ роботи із зверненнями громадян райдержадміністрації здійснює узагальнення та аналіз прийому громадян і розгляду письмових звернень у райдержадміністрації та інформує голову райдержадміністрації через заступника голови райдержадміністрації, керівника апарату за підсумками роботи за півріччя та рік.

Інформування населення району про діяльність райдерж-адміністрації

Інформування населення району про діяльність райдержадміністрації здійснюється управлінням з питань внутрішньої політики (відділом зв'язків із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю) через засоби масової інформації.

Джерелами інформації с розпорядження райдержадміністрації, протоколи нарад, плани офіційних і робочих заходів голови, першого заступника та заступників голови райдержадміністрації.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації забезпечують взаємодію з управлінням з питань внутрішньої політики (відділом зв'язків із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю) і оперативно надають на його прохання всі необхідні матеріали та інформацію, зміст якої погоджується з головою або відповідними заступниками голови райдержадміністрації.

Запрошення представників засобів масової інформації для участі у нарадах та інших офіційних заходах райдержадміністрації чи окремих її структурних підрозділів здійснюється виключно управлінням з питань внутрішньої політики (відділом зв'язків із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю) за погодженням з головою райдержадміністрації або першим заступником голови та заступником голови, керівником апарату райдержадміністрації.

Пройшовши практику я дізналася, що всі відділи апарату Солом”янської районної державної адміністрації діють відповідно Закону України „ Про місцеве самоврядування” , „ Про місцеві державні адміністрації” , Регламенту Солом”янської районної у м.Києві державній адміністрації . Солом”янська районна у м.Києві державна адміністрація має відділи і управління які виконують різні функції згідно з інструкції.

Під час проходження практики у загальному відділі я ознайомлювалася з рішеннями Солом”янської районної у м.Києві державної адміністрації, реєструвала вхідну кореспонденцію, робила кодифікацію документів.

Список використаної літератури:

1. Закон України „ Про місцеве самоврядування „ .

2. Закон України „ Про місцеві державні адміністрації”.

3. Закон України „ Про вибори місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”.

4. Закон України „ Про звернення громадян”.

5. Закон України „ Про державну службу в Україні”.

6. Регламент Солом”янської районної у м.Києві державної адміністрації.

7. Посадові інструкції.

8. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2000 р. № 733.

9. Інструкція з діловодства в структурних підрозділах Солом”янської районної у м.Києві державної адміністрації.

36

Соседние файлы в папке звіт райдержадм