Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ghfrnbrf / Додатки до звіту / Щоденник Про проходження практики -2012

.doc
Скачиваний:
435
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
67.58 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

« З А Т В Е Р Д Ж Е Н О »

Заступник керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації

____________ В.О.Матюхін

30 березня 2012р.

Щоденник

Про проходження виробничої практики у відділі організації діловодства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Виконав студент юридичного факультету II курсу 7 групи денної форми навчання Київського національного університету Імені Тараса Шевченка м. Києва Новіцький Владислав Валерійович Керівник: Совгиря О.В.

Захист щоденика з оцінкою

Совирь О.В.

Захист щоленика з оцінкою:

Київ 2012

Дата

перебування

Назва робіт

05.03.2012

Прибуття на місце практики. Інструктаж з техніки безпеки. Ознайомлення з трудовим розпорядком відділу організації діловодства Солом’янської районної в місті Києві державній адміністрації. ознайомлення з робочим місцем, узгодження календарного графіку проходження практики в Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації та інших організаційних питань проходження практики

06.03.2012.

Ознайомлення із структурою Солом’янської районної в місті Києві державній адміністрації. Ознайомлення з функціональними обов’язками працівників відділу організації діловодства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

07 - 08.

03.2012.

Ознайомлення з основними законодавчими та іншими нормативно-правовими актами, що визначають правовий статус і регламентують діяльність відділу організації діловодства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації , а саме з Конституцією України, Законом України "Про місцеві державні адміністрації " від 9 квітня 1999 року N 586-XIV , Законом України "Про Центральні органи виконавчої влади" від 17 березня 2011 року N 3166-VI , Типовою інструкцією з діловодства у Центральних органах виконавчої влади , Раді Міністрів Автономної Республіки Крим , місцевих органах виконавчої влади затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року № 1242 та Регламентом Солом’янської районної в місті Києві державній адміністрації. затвердженим Розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації № 525 від 09. 20 2011 року.

09.03.2012.

Ознайомлення з Прийманням та реєстрацією вхідної кореспонденції, внутрішньої документації адміністрації, телефонограм і факсограм, відправленням вихідної кореспонденції. Приймав участь у реєстрації внутрішніх документів в автоматизованій системі документообігу "Загальний відділ".

12. 03.2012

Ознайомлення з веденням комп'ютерної бази даних документів в адміністрації "Загальний відділ". Удосконалював навички роботи з оргтехнікою - сканував та розпізнавав документи.

13. 03.2012.

Приймав участь у відправленні службової кореспонденції до Київської міської державної адміністрації та отриманні службової кореспонденції з Київської міської державної адміністрації. Реєстрував листи в комп'ютерній програмі та проставляв на них реєстраційні номери. Готував на розгляд начальнику Відділу організації діловодства та його заступнику відібрану для них вхідну кориспонденцію.

14. 03.2012

Ознайомлення з порядком розроблення Інструкції з діловодства адміністрації та складанням зведеної номенклатури справ адміністрації, яка є обов’язковим документом для створення в адміністрації єдиної системи формування справ, забезпечення їх обліку, швидкого розшуку документа за його змістом та видом, відбору документів за зазначеними строками зберігання справ на державне зберігання у процесі діловодства. Допомагав заступнику Відділу організації діловодства оновлювати папку з нормативно - правовою базою Адміністрації.

15. 03.2012

Ознайомлення з реєстрацією та оформленням розпоряджень адміністрації та їх зберігання. Вводив в комп"ютерну програму "Загальний відділ" розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державній адміністрації.

16. 03.2012

Ознайомлення з додержанням вимог щодо оформлення вихідних документів адміністрації, з виконанням взятих на контроль документів, що надійшли від підприємств, установ, організацій району, міста Києва. Допомагав начальнику Відділу організації діловодства відредагувати вже попередньо підготовлену доповідь для виступу на плановій нараді.

19. 03.2012

Відправляв копії підготовлених розпоряджень до Київської міської державної адміністрації та до Прокуратури Солом’янського району міста Києва. Отримав консультацію начальника Відділу організації діловодства щодо методів захисту інформації в Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. Удосконалював уміння та навички пошуку інформації в мережі Інтернет.

20. 03. 2012

Прийняття участі в порядку відбору, обліку, схоронності документів, що створюються під час діяльності адміністрації, які в подальшому підлягають передачі на державне зберігання. За проханням керівника практики займався пошуком в архіві потрібних йому документів.

21. 03.2012

Ознайомився з готуванням проектів розпоряджень адміністрації в частині, що відноситься до компетенції відділу. Реєстрував розпорядження в інформаційному ресурсі " Загальний відділ". Здійснював кодифікацію розпоряджень. Оновлював журнали реєстрації договорів та реєстрував договори.

22. 03.2012

Ознайомився з наданням організаціям, що належать до сфери управління адміністрації, організаційно-методичної допомоги в організації та вдосконаленні діловодства, в розробці та затвердженні нормативно-правових актів з питань діловодства.

23. 03.2012

Ознайомився з здійсненням організаційно-методичного керівництва роботою з документами в структурних підрозділах адміністрації. Удосконалював навички роботи з оргтехнікою - сканував та розпізнавав документи.

26. 03.2012

Ознайомлювався з сучасними форми і методи роботи з документами з урахуванням використання організаційної техніки і персонального комп’ютера. Реєстрував розпорядження в інформаційному ресурсі " Загальний відділ".

27. 03.2012

Приймав участь у формуванні пошти голові адміністрації, першому заступнику голови адміністрації, заступникам голови адміністрації та керівнику апарату адміністрації. Реєстрував листи в комп'ютерній програмі та проставляв на них реєстраційні номери.

28. 03.2012

Ознайомлювався з Законом України «Про доступ до публічної інформації», який введено в дію з 09.05.2011р. Приймав участь у організації доступу до публічної інформації, якою володіє адміністрація.

29. 03.2012

Виконання індивідуальних завдань, визначених керівником практики: набір тексту Положення про Відділ організації діловодства , сканував та розпізнавав документи.

30. 03. 2012.

Оформлення звіту та інших документів про навчальну практику.

_____________________ Новіцький В. В.