Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

день святого валентина

.docx
Скачиваний:
14
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
39.82 Кб
Скачать

А тепер давайте трішки порозважаємося з вами.

1 конкурс. Вибираємо із залу 2 дівчинки і два хлопчика. І по черзі кожна пара буде говорити один одному компліменти. А ми з вами будемо слідкувати, щоб вони не повторювалися.

2 конкурс.Знову обираємо із залу 2 хлопчиків і двох дівчаток. А конкурс такий: дівчинка детально описує зовнішність, звички кого – небудь зі своїх друзів. Чітко говорить це своєму партнерові.А він пробує здогадатися, хто ж ховається за цим описом. Далі інша пара.

3 конкурс. Обираємо знову дівчинку та хлопчика. Зав*язуємо дівчинці очі, хлопчика ставимо на якесь місце і говоримо їй де його шукати: холодно – тепло, або правіше – лівіше. Далі очі зав*язуємо хлопчику.

4 конкурс: Танцювальний конкурс. Обираємо із залу 4 дівчаток та 4 хлопчиків. Формуємо пари. Включаємо повільну музику і пари повинні красиво протанцювати декілька хвилин. Далі інші. Суть у тому, щоб правильно і тактовно запросити дівчинку до танцю.

5 конкурс. Знайди свою пару. Із залу обираємо 5 дівчаток. Хлопець обирає привселюдно одну із них. Далі йому зав*язуємо очі, дівчат міняємо місцями і пропонуємо кавалеру знайти свою даму. Далі те саме з 5 хлопчиками і дівчинкою.

Ну ось ми з вами і зізналися чимало цікавого про свято закоханих, або День Святого Валентина.Всі ви, мабуть уже підготували валентинки і коли прийде час розішлете їх своїм адресатам.

А поки що запам*ятайте : любов – це чисте і світле почуття.Його треба берегти і цінувати, бо інакше воно покине ваші душі назавжди