Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Informatika / Palaguta_K.O.Individ._zavd._dlya_provedennya_treningu_z_komp'yut._tehnologiy.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
7.46 Mб
Скачать

3.3 Завдання за темою «Робота с формами»

При виконанні завдання за темою потрібно:

  1. Створити форми до таблиць бази даних згідно індивідуального варіанту.

  2. Надрукувати форми.

  3. Зберегти документ на гнучкому магнітному диску.

Варіант 1

1. В режимі майстра створити форму «Довідник товарів» на основі таблиці «Товари». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Постачальники» створити форму «Довідник постачальників». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 2

1. В режимі майстра створити форму «Довідник магазинів» на основі таблиці «Магазини». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Постачання» створити форму «Надходження товарів». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 3

1. В режимі майстра створити форму «Довідник ВНЗ» на основі таблиці «Довідник ВНЗ». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Доповіді» створити форму «Реєстр доповідей». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 4

1. В режимі майстра створити форму «Реєстр читачів» на основі таблиці «Читачі». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Довідник книг» створити форму «Довідник книг». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 5

1. В режимі майстра створити форму «Довідник книг» на основі таблиці «Довідник книг». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Облік книг» створити форму «Облік книг». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 6

1. В режимі майстра створити форму «Довідник товарів» на основі таблиці «Товари». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Замовник» створити форму «Довідник замовників». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 7

1. В режимі майстра створити форму «Довідник студентів» на основі таблиці «Довідник студентів». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Успішність» створити форму «Успішність студентів». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 8

1. В режимі майстра створити форму «Довідник викладачів» на основі таблиці «Викладачі». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Наукова діяльність» створити форму «Наукова діяльність». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 9

1. В режимі майстра створити форму «Довідник співробітників» на основі таблиці «Список співробітників». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Заробітна плата» створити форму «Заробітна плата». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 10

1. В режимі майстра створити форму «Довідник послуг» на основі таблиці «Перелік послуг». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Клієнти» створити форму «Реєстр клієнтів». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 11

1. В режимі майстра створити форму «Реєстр магазинів» на основі таблиці «Магазини». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Відомості про магазини» створити форму «Відомості про магазини». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 12

1. В режимі майстра створити форму «Список конференцій» на основі таблиці «Конференції». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Учасники» створити форму «Відомості про учасників». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 13

1. В режимі майстра створити форму «Довідник товарів» на основі таблиці «Товари». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Реалізація» створити форму «Реалізація товарів». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 14

1. В режимі майстра створити форму «Довідник підприємств» на основі таблиці «Підприємства». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Клієнти» створити форму «Довідник клієнтів». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 15

1. В режимі майстра створити форму «Надання послуг» на основі таблиці «Надання послуг». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Клієнти» створити форму «Довідник клієнтів». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 16

1. В режимі майстра створити форму «Інформація про туристів» на основі таблиці «Туристи». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Довідник країн» створити форму «Країни». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 17

1. В режимі майстра створити форму «Послуги» на основі таблиці «Довідник послуг». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Облік надання послуг телефонії» створити форму «Надані послуги». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 18

1. В режимі майстра створити форму «Перелік підрозділів» на основі таблиці «Підрозділи». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Відомість видачі матеріалів» створити форму «Видача матеріалів». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 19

1. В режимі майстра створити форму «Перелік абонентів» на основі таблиці «Довідник абонентів стільникового зв’язку». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Облік послуг» створити форму «Надання послуг». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 20

1. В режимі майстра створити форму «Перелік абонентів» на основі таблиці «Список підрозділів». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Відомість обліку робочого часу» створити форму «Облік робочого часу». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 21

1. В режимі майстра створити форму «Перелік клієнтів» на основі таблиці «Клієнти». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Співробітники» створити форму «Перелік співробітників». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 22

1. В режимі майстра створити форму «Послуги з ремонту КТ» на основі таблиці «Надання послуг з ремонту КТ». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Співробітники» створити форму «Перелік співробітників». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 23

1. В режимі майстра створити форму «Транспортні послуги» на основі таблиці «Перелік транспортних послуг». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Водії» створити форму «Перелік водіїв». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.

Варіант 24

1. В режимі майстра створити форму «Туристи» на основі таблиці «Довідник туристів». За її допомогою додати до таблиці 5 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Довідник турів» створити форму «Перелік турів». За її допомогою додати до таблиці 10 нових записів.

Варіант 25

1. В режимі майстра створити форму «Поселення» на основі таблиці «Відомість на поселення». За її допомогою додати до таблиці 10 записів.

2. В режимі конструктора на основі таблиці «Довідник готелів» створити форму «Перелік готелів». За її допомогою додати до таблиці 5 нових записів.