Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2019_Proektny_analiz_EK.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
283.65 Кб
Скачать

2.8. Перелік посилань

У переліку посилань наводяться усі джерела інформації, що були використані в роботі, з обов’язковим посиланням на них у тексті роботи у вигляді номера використаного джерела у квадратних дужках. Не допускається вносити в перелік джерела, на які в роботі не було посилань.

Бібліографічний опис джерел інформації наводиться відповідно до чинних стандартів з бібліотечної та видавничої справи. Рекомендована кількість джерел – 15–20.

2.9. Додатки

При наявності матеріалів, які є необхідними, але не можуть бути послідовно розташовані в основній частині роботи (наприклад, через великий обсяг чи специфічні способи відтворення), їх розміщують у додатках.

Для контрольної роботи з дисципліни “Проектний аналіз” такими матеріалами можуть бути великі аналітичні таблиці з розрахунками, статистичний матеріал та ін.

Наявність додатків у роботі не є обов’язковою, їх обсяг не повинен перевищувати 7 сторінок.

Список літератуРи

1. Закон України «Про інвестиційну діяльність», № 1561 від 18.ІХ.1991 / Верховна Рада України. – Офіц.вид. – К.: Парлам. Вид-во, 1991. – 184 с. – (Бібліотека офіційних видань).

2. Бардаш Г.О. Проектний аналіз: підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / Бардаш Г.О. – К.: Знання, 2007. – 415 с.

3. Богатин Ю.В. Оценка эффективности бизнеса и инвестиций / Богатин Ю.В., Швандар В.А. – М.: Финансы, 2001. – 254 с.

4. Волков І.М. Проектний аналіз: підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / Волков І.М., Грачова М.В. – М.: Инфра-М, 2004. – 495 с.

5. Митяй О.В. Проектний аналіз: навч. посібн. / Митяй О.В. – К.: Видавничий дім «Професіонал», 2008. – 288 с.

6. Пересада А.А. Проектне фінансування: підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / Пересада А.А., Майорова Т.В. – К.: КНЕУ, 2007. – 767 с.

7. Методичні вказівки щодо оформлення текстових документів дипломних робіт (проектів) для студентів денної та заочно-дистанційної форм навчання напряму 0501 «Економіка і підприємництво» спеціальності 7.050107 «Економіка підприємства» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст». – № 1281. – Дніпропетровськ, УДХТУ, 2006.

Додаток А

Міністерство освіти і науки України

Державний вищий навчальний заклад

Український державний хіміко-технологічний університет

Кафедра економіки промисловості та організації виробництва

КОНТРОЛЬНА РОБОТА

з дисципліни

Проектний аналіз”

Виконав: __________________ студент групи

(підпис) (П.І.Б.)

Керівник: ________ викладач кафедри

(підпис) (посада, П.І.Б)

Дніпропетровськ

2010

Додаток Б

РЕФЕРАТ

Контрольна робота містить: ____сторінок, ___таблиць, ___рисунків,____літературних джерел, ____додатків.

Об’єкт дослідження: інвестиційна діяльність.

Мета роботи: аналіз сучасних інвестиційних процесів в Україні та визначення доцільності впровадження інвестиційного проекту підприємства.

Методи, що застосовані в роботі: порівняльний аналіз, інвестиційний аналіз, метод дисконтування грошових потоків.

В роботі виконано огляд літературних джерел з питань сучасного стану інвестиційної діяльності та економічного становища в Україні.

В аналітичній частині контрольної роботи виконано аналіз показників___________________________________________________________________________________________________________________________.

В розрахунковій частині контрольної роботи встановлена доцільність впровадження проекту з організації виробництва продукції для будівельної галузі за варіантом №____.

Результати роботи можуть бути використані в практиці оцінки інвестиційної привабливості проектів на промислових підприємствах.

Ключові слова: ІНВЕСТИЦІЇ, ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ, КАПІТАЛЬНІ ВКЛАДЕННЯ, СОБІВАРТІСТЬ, ГРОШОВИЙ ПОТІК, ЧИСТА ТЕПЕРІШНЯ ВАРТІСТЬ, ТЕРМІН ОКУПНОСТІ.

16

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]