Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2019_Proektny_analiz_EK.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
283.65 Кб
Скачать

2. Методичні вказівки до оформлення контрольної роботи

2.1. Титульний аркуш

Титульний аркуш є першою сторінкою контрольної роботи, що містить основну бібліографічну інформацію: назву роботи, прізвища автора та керівника. У верхній частині титульного аркуша повинні бути відображені дані про міністерство, вищий навчальний заклад та кафедру, у нижній частині – назву міста та рік виконання роботи.

Приклад оформлення титульного аркуша контрольної роботи з дисципліни “Проектний аналіз” наведено в додатку А.

2.2. Реферат

Призначення реферату контрольної роботи – подання у стислій формі загальної інформації про роботу (обсяг, кількість ілюстрацій, таблиць, додатків, джерел інформації), основні відомості щодо її змісту у текстовій формі (об’єкт дослідження або розроблення, мета роботи, методи, що були використані, основні результати роботи) та перелік ключових слів (від 5 до 10 слів чи словосполучень, які визначають сутність роботи, написані в називному відмінку великими літерами в рядок через коми).

Обсяг реферату має складати одну сторінку.

Приклад оформлення реферату контрольної роботи з дисципліни “Проектний аналіз ” наведено у додатку Б.

2.3. Зміст

У змісті послідовно вказуються вступ, назви усіх розділів, підрозділів, пунктів та підпунктів, якщо вони мають заголовки, висновки, перелік посилань, назви додатків, а також номери сторінок, на яких починаються ці структурні елементи контрольної роботи.

Реферат, який має розташовуватися до змісту, у зміст роботи не включається.

2.4. Вступ

У вступі необхідно коротко проаналізувати основні тенденції та напрями розвитку економічної ситуації в Україні, підкреслити зростання значення інвестиційних процесів для забезпечення ефективної діяльності вітчизняних підприємств та фінансових установ у сучасних умовах.

Особливу увагу слід приділити важливості інвестиційного аналізу для прийняття зважених управлінських рішень, на підставі чого обґрунтувати актуальність роботи.

Наприкінці вступу слід визначити мету та задачі роботи, а також очікувані результати. Орієнтовний обсяг вступу – 1–2 сторінки.

2.5. Аналітична частина. У цьому розділі необхідно звернути увагу на сучасні теоретичні та методологічні аспекти інвестиційної діяльності, для чого слід вивчити та творчо проаналізувати відповідну наукову та періодичну літературу, визначити свій погляд на дискусійні питання та зробити висновки, стосовно одержаного результату.

2.6. Розрахункова частина. Розпочинати роботу над розрахунковою частиною доцільно, уважно самостійно ознайомившись з теоретичними аспектами визначення ефективності інвестиційних проектів, які освітлюються на лекційних заняттях з курсу «Проектний аналіз» та в літературних джерелах. Слід детально розглянути наведений приклад рішення завдання та вивчити основні теоретичні положення методики розрахунку основних показників ефективності інвестиційних проектів з використанням методу дисконтування грошових потоків.

2.7. Висновки.Після виконання всіх розрахунків слід зробити загальні висновки щодо доцільності впровадження інвестиційних рішень. У висновках у стислому вигляді наводяться основні результати роботи та вказується на можливість впровадження інвестиційних рішень.

Висновки, як структурна частина контрольної роботи, не нумеруються. Текст висновків може бути поділений на пункти (у вигляді переліку). Орієнтовний обсяг складає 1–2 сторінки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]