Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Науково-дослідна-методички.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
100.86 Кб
Скачать

6. Підтвердження підсумків практики

Підсумки науково-дослідної практики підводяться під час складання студентами залікової сесії. Для цього призначається предметна або циклова комісія за рішенням кафедри, яка затверджується завідувачем кафедри. Диференційна оцінка з практики враховується на одному рівні з іншими оцінками, які характеризують успішність студента. В тих випадках, коли практика закінчується після проведення екзаменаційної сесії, оцінка з цієї практики враховується разом з оцінками наступного семестру.

Члени призначеної комісії знайомляться з поданими матеріалами звітності, та рекомендують їх до захисту з попередньою оцінкою.

Під час захисту практики студент має можливість покращити попередню оцінку усною відповіддю та відповідями на запитання членів комісії.

Підсумковим результатом складання заліків з практики є диференційована оцінка, яка заноситься в екзаменаційну відомість, залікову книжку та в журнал обліку успішності.

Студент, що не виконав програми практики і отримав незадовільний відгук з бази практики або незадовільну оцінку при складанні звіту, направляється на практику вдруге в період канікул або відраховується з навчального закладу.

Керівник практики від кафедри інформує адміністрацію Університету щодо фактичних термінів початку і закінчення практики, складу груп студентів, які пройшли практику, їх дисципліну, стан охорони праці і протипожежної безпеки на базі практики та з інших питань організації і проведення практики.

Відповідальний від кафедри за організацію, контроль та проведення роботи з науково-дослідної практики своєчасно подає завідувачу кафедри фінансів звіт про результати проведення практики, який обов`язково візується.

Додаток 1

Титульна сторінка звіту про науково-дослідну практику

УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ UKRAINIAN STATE UNIVERSITY ФІНАНСІВ ТА МІЖНАРОДНОЇ ТОРГІВЛІ OF FINANCE AND INTERNATIONAL TRAID

Україна, 01601, м. Київ 57, Chigorin st., 01601

вул. Чигоріна, 57 Kiev, Ukraine

тел.: (044) 529-2555, 226-2672 Tel.: +380-44-529-2555, 266-26-72

факс : (044) 286-6275 Fax: +380-44-286-6275


_____”______________№_____________

Звіт про проходження науково-дослідної практики на (в)

(назва установи, підприємства)

Студента курсу

групи

форми навчання

із спеціальності

(шифр і найменування спеціальності)

(прізвище, ім’я, по батькові)

Керівник практики від університету

(звання, посада) (прізвище та ініціали)

Керівник практики від бази практики

(звання, посада) (прізвище та ініціали)

Київ – 20___ р.