Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2,3,4 розділ.КУРСОВА.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
278.02 Кб
Скачать

2.3. Організаційно-економічна характеристика «Aсtive Life»

В якості правового статусу ми вибрали товариство з обмеженою відповідальністю . Це форма проста у здійсненні і зручна для нас за своєю структурою . Товариство з обмеженою відповідальністю має статутний капітал 40 000 грн і становить 100 % вкладу одного учасника,керівника підприємства. В штатному розписі підприємства записано 8 працівників. Керівником і засновником «Aсtive Life» є Стельмащук Юлія Миколаївна. Адміністратором буде Мельничук Вікторія Петрівна,яка виконуватиме ще обов’язки головного бухгалтера. У фітнес-центрі працюватиме три тренери: Савчук Сергій Володимирович,Карп’юк Анна Леонідівна і Мизовчук Олеся Миколаївна,прибиральниця-Курилюк Марія Петрівна і два охоронця Сазинський Михайло Юрійович та Зенкович Олександр Романович.

Для робітників заробітна плата складатиметься із посадового окладу + доплати за персональний тренінг. Посадовий оклад становитиме 2000 грн,а заробітна плата прибиральниці становитиме 1300 грн в місяць,а охоронців 1500 грн. Керівник отримуватиме 2700,а адміністратор 2500 грн.

Щодо нарахувань та утримань то з нарахованої з/п працівників до Пенсійного фонду нараховуватиметься ЄСВ в розмірі 3,6% та ПДФО - 15% (можливе застосування податкової пільги). Нарахування на фонд заробітної плати (ЄСВ) в розмірі 36,8%, що залежить від класу професійного ризику.

Керівник

Адміністратор

Основний персонал

Обслуговуючий персонал

Персональні тренери

Прибиральниця

Охоронці

Рис.1 Організаційна структура підприємства

Розділ 3.Проектування системи обліку і планування діяльності ТзОв «Aсtive Life»

Виробничий план організованого підприємства будемо визначати, виходячи

з можливостей завантаження залу, а також з ціновою стратегії фірми. Будемо

вважати, що базова ціна абонемента – це вартість денного відвідування при

придбанні абонемента на 10 відвідувань. Година занять при такому варіанті

планується встановити в 20 гривень. ТзОВ «Aсtive Life» буде працювати без вихідних,за винятком святкових і санітарних днів, яких у підсумку налічується 11. Таким чином, має 354 робочий день у році. Розрахуємо приблизний обсяг виручки, з огляду на середню ціну години занять. 354 день * 13 годин * 2 зали * 10 осіб * 20 гривень = 1840800 гривень.Практика показує, що домогтися максимального завантаження залу на протязі усього дня практично неможливо. Як правило, вранці зал завантажений на 70-80%, а вечорами виявляється переповнений. Тому при розрахунку планової виручки слід виходити з середнього завантаження залів у 90%. Таким чином,планова виручка становитиме:

1840800 * 0,9 = 1656720 гривень.

Виробничі й невиробничі приміщення. На підприємстві повинні бути такі

приміщення з площею (кв.м):

- тренажерний зал площею 40 м. – 2;

- роздягальня площею 20 м. – 2;

- роздягальня для персоналу площею 10 м. – 1;

- вестибюль з гардеробом площею 25 м.;

- кабінет директора площею 15 м.;

- приміщення для адміністрації площею 17 м.;

- господарське приміщення площею 5 м.;

- душові - 5 м. – 2;

- туалети - 5 м. – 2;

Таким чином, загальна площа приміщень під фірму має становити не менше

212 м.кв.Фітнес-центр орендує приміщення,площею 212 м.кв,розрахуємо витрати по оренді на на рік діяльності підприємства.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]