Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kursovaya_po_ovd_5_kurs.doc
Скачиваний:
383
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
136.7 Кб
Скачать

3.Висновки

Краснодон – місто обласної підлеглості. Розташоване в південно-східної частині Донецького кряжу на лівому березі р. Велика Кам'янка, р.Сіверський Донець, в 51 км від міста Луганськ.

У Краснодонському районі розташовані два приміщення: Управління ветеринарної медицини м. Краснодона та Краснодонського району та Краснодонська міська державна лікарня ветеринарної медицини, за адресою: м. Краснодон вул. Ленінградська, 17 а.

У Краснодонській міській державній лікарні ветеринарної медицини працює 6 лікарів і 1 фельдшер. Лікарня оздоблена багатьма видами обладнання та основними групами лікарських препаратів.Лікарі ветеринарної медицини своєчасно проводять діагностичні та профілактичні заходи в обслуговуваній зоні. Дають консультації з годівлі та утримання сільськогосподарських тварин. Ветеринарні фахівці компетентно проводять прийом та лікування тварин .У лікарні також добре ведеться облікова документація. Усі журнали та звіти у наявності та відповідають вимогам законодавства України про ветеринарну медицину.

Було розраховано економічний ефект від проведення профілактичних заходів. Проведені профілактичні заходи є економічно ефективними, на що вказує економія витрат на 1 гривню у розмірі в середньому 1,16 гривень.

4.Список використаних джерел

1.Гінзбург А.Г. Організація і планування ветеринарної справи. - М.: Аспект-Пресс, 2005. - 492 с.

2. Зажарський В.В., Проценко О.В. Методичні рекомендації по визначенню економічної ефективності ветеринарної справи./ ДДАУ. – Дніпропетровськ, 2007.

3. Законодавство України про ветеринарну медицину / За ред. П.П. Достоєвського, В.І. Хоменка. – К.: Урожай, 1999. – 590 с.

. Євтушенко А.Ф. Організація та економіка ветеринарної справи: підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / А.Ф. Євтушенко, М.Т. Радіонов. – К.: Арістей, 2004. – 284 с.

4. Закон України «про ветеринарну медицину». – К 2002

5. Євтушенко А.Ф., Радіонов М.Т. Організація та економіка ветеринарної справи. Підручник. – К.: Арістей 2004. – 284 ст.

6. Методичні вказівки по виконанню курсової роботи з дисципліни "Організація і економіка ветеринарної справи" для студентів факультету ветеринарної медицини. – Луганський національний аграрний університет; склали: Ладиженська К.І., Руденко А.Ф.,Заболотна В.П., Клименко С.С.–Луганськ: 2013.12 с.

7. Методичні вказівки для самостійної роботи по темі «Економіка ветеринарної справи» з дисципліни "Організація і економіка ветеринарної справи" для студентів факультету ветеринарної медицини. – Луганський національний аграрний університет; склали: Ладиженська К.І., Руденко А.Ф., Заболотна В.П. - 33 с.

8. Никитин И.Н.Организация и экономика ветеринарного дела: учебник для вузов /И.Н.Никитин, В.Ф. Воскобойников – М.; Гуманитар. изд.центр «Владос» ,1999. – 384 с.

9. Організація і економіка ветеринарної справи / За ред. А.Д. Третьякова. - М.: Проспект, 2008. - 260 с.

10. Организация и экономика ветеринарного дела. Практикум / [И.П. Никитин, В.Ф. Воскобойник, Н.М. Василевский и др.]; под ред. И.Н. Никитина. – М.: Колос, 1998. – 192 с.

Ткаченко О.А., Короленко Л.С., Зажарський В.В. Проценко О.В. Робочий зошит для лабораторних занять з курсу «Організація та економіка ветеринарної справи»./ ДДАУ. – Дніпропетровськ. 2006. – 13 с

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]