Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Индивидуалка_реклама.docx
Скачиваний:
36
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
1.77 Mб
Скачать

2.4. План реалізація рекламної кампанії

Планувати рекламну компанію необхідно заздалегідь, щоб потім не було боляче за даремно витрачений та згаяний час й кошти. Так як перше місто, де буде впроваджена ця кампанія є Дніпропетровськ, то і займатися на місці проектом будуть регіональні керівники ТМ Простоквашино. Відповідальним за проект є Микитенко Олексій Геннадієвич, регіональний маркетинговий директор. Рекламна агенція, яка буде на умовах субпідряду допомагати впроваджувати проект є Рекламна фірма Рекламні традиції, що знаходяться за адресою: вул.. Леніна 1, офіс 686. Директором агенції є Літвінова Юлія. Саме рекламна агенція займатиметься підбором тимчасового персоналу та керуватиме безпосередньо основним процесом роботи.

Починати треба з розробки ідей. Отже, все закручується навколо ідеї. Так як головними персонажами в рекламі є герої із Радянського однойменного мультфільму, креативними директорами були обрані ці герої, яких знають та впізнають всі покоління – від маленьких дітей до наших бабусь та дідусів. Саме обличчя Матроскіна, Шаріка, Мурки є на всіх рекламних продуктах.

Так як ми проводитимемо такий західне вперше, і враховуємо минулий досвід ми знаємо, що для початку треба провести пробну кампанію, і якщо результати виявляться позитивними, якщо ми досягнемо нашої головної мети, якщо проект буде успішним – запустимо його по всій Україні. Для стартового проекту обираємо м. Дніпропетровськ.

Щодо плану реалізації рекламного проекту, враховуючи наші побажання, ми маємо визначитися із фірмами, які надаватимуть / виготовлятимуть для нашого проекту такі елементи:

1) рекламний ролик – не вперше вже, звертаємося до мультиплікаційної приватної студії “ЕДЕМ” (м. Київ, вул. Героів Дніпра 38), яка за нашими побажаннями намалює та змонтує рекламний ролик.

2) друкована реклама для бігборду – звертаємося до видавництва “ЗОРЯ” в м. Дніпропетровську за адресою: вул. Журналістів, 7. Замовимо 120 плакатів для міста та приміськіх міст.

3) реклама на транспорті – домовляємося із АТП 11321, АТП 11052, АТП 11432, АТП 11212 та АТП 11656 щодо розміщення на міських марштутках великогабаритної реклами. Номера міських маршрутів, що задіяні це : №158, № 136, №126, №77, №95, №9, №43, №121, та №76. Обираємо 25 марштурних автобусів типу “БОГДАН”.

4) реклама на сайті виробника – модернатор обоновляє новини на сайті http://prostokvashyno.ua/, кожен бажаючий може відвідати сайт на прочинати інформацію про новинки та акції.

5) руковані плакати – виключно для внутрішнього застосування, в усіх супермаркетах області. Замовляємо партію на видавництві “ЗОРЯ” кількістю 1000 шт.

6) проведення промо – акції у місцях продажу, в нашому випадку – дегустація. Дегустації запускаємо лише у м. Дніпропетровськ. Обираємо мережу магазинів СІЛЬПО із 5-ти магазинів у різних районах міста, що знаходяться за адресами: просп. Імені Газети Правда, 76/784; вул. Новокримська, 3а; вул. Робітнича, 152; бул. Слави, 5; вул. Кюрі, 5.

Отже, для проведення акції нам необхідно:

  • 10 промоутерів;

  • 5 наборів промостолів;

  • 5 наборів звичайної форми;

  • 5 форм кота Матроскіна;

Проект із дегустацією запускаємо на 4 тижні. Робочі дні : п’ятниця із 16.00 до 20.00; субота 12.00 – 16.00; неділя 12.00 – 16.00.

Оплата праці: керівнику рекламної агенції – ставка; супервайзеру проекта – 20 грн/год; промоутеру №1 – 18 грн/год; промоутеру №2 – 22 грн/год.

Для дегустації обираємо таку продукцію: Молоко, кефір, ряжанка, закваски, масло, сир кисломолочний, йогурт та вершки. Обєми продукції для дегустації оговорюються із замовником та затверджуються перед початком рекламної кампанії.