Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
24
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
178.18 Кб
Скачать

6.3. Визначення кошторисної вартості будівництва

Відповідно до ДСТУ Б Д.1.1-1-2013, для визначення кошторисної вартості будівництва в складі робочого проекту розробляється слідуюча проектна документація:

– зведений кошторисний розрахунок (форма 4),

  • об’єктний кошторис (форма 3),

  • локальний кошторис (форма 1).

Кошторисна документація складається з використанням прейскурантів, нормативів, а при їх відсутності використовуються єдині районні одиничні розцінки ДБН

Кошторисна вартість робіт та витрат в зведеному кошторисному розрахунку по главам 1,3-12 визначається в процентному відношенні від кошторисної вартості об’єктів виробничого призначення (глава 2), а непередбачені витрати – від підсумку зведеного кошторисного розрахунку (глави 1-12).

Об’єктний кошторис складається на основі локальних. За підсумком об’єктного кошторису включаються витрати та частина резерву на непередбачені роботи та витрати в розмірах, які приведені в формі 3.

Локальний кошторис складається по формі 4 на основі відомостей об’ємів робіт, умов та способів виконання робіт. Корисна вартість одиниці окремих видів робіт приймається по збірникам ДБН, ВДН на каналах – по типових проектах.

Локальні кошториси №3 і №5 складались згідно ДБН Д 2.2-1-99, Збірник 1.

Організація та технологія будівництва гідромеліоративної системи

Арк.

Зм.

Кільк

Арк.

№ док.

Підп.

Дата