Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Praktika_obrazets_Kholodova.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
345.09 Кб
Скачать

Характеристика

студентки V курсу, групи 5М

факультету заочного навчання

Харківського національного

педагогічного університету

імені Г.С. Сковороди

Холодової Ірина Костянтинівни

Холодова Ірина Костянтинівна проходила педагогічну практику в Харківському національному педагогічному університеті з 31 березня по 15 травня 2014 року. Під час практики була закріплена за 43 – ПЕ групою, спеціальність «Психологія. Етика» факультету соціології та психології.

За період практики Холодова І. К. провела 2 лекцій (1 з них – залікова) та 3 семінарських (1 з них – залікове) заняття з курсу «Основи демографії». Залікова лекція була проведена на тему «Шлюб та розлучення», семінарське заняття – на тему «Народжуваність і репродуктивна поведінка». За час проведення занять були використанні знання з соціології та демографії, а також педагогіки та психології. Практикантка ґрунтовно опрацювала методичну та довідкову літературу з фонду бібліотеки Харківського національного педагогічного університету та кафедри політології, соціології та культурології.

За планом проходження педагогічної практики студентка відвідувала лекційні та семінарські заняття з таких курсів, як «Політологія» та «Соціологія», «Соціологія сім’ї і основи демографії», «Основи демографії»

Холодова І. К. самостійно підготувала та провела 2 лекції та 3 семінарських заняття на теми: «Чисельність населення та його склад», «Шлюб та розлучення», «Джерела даних про населення. Переписи населення», «Смертність і тривалість життя населення», «Народжуваність і репродуктивна поведінка» для студентів IV курсу факультету психології та соціології.

Під час лекцій практикантка розкрила всі питання, які були заплановані, доступно та логічно пояснювала матеріал, підтримувала інтерес до матеріалу, що вивчається, використовувала наочні матеріали. Прагнула здійснювати принцип індивідуального підходу до кожного студента.

Студентка на достатньому рівні провела семінарські заняття, використавши бесіду та дискусію як активні методи перевірки знань, під час яких було охоплено всю студентську аудиторію. Заняття були проведенні на високому організаційному, методичному та науковому рівнях.

Холодова І. К. відвідувала відкриті заняття своїх колег – практикантів Торкот С. Г., Шеіної М. М., Якименка Р. О., Ловчикової М. Ю.  – лекції та семінарські заняття з предмету «Соціологія сім’ї та основи демографії» (теми: «Демографічне прогнозування», «Поточний статистичний облік населення»); лекції та семінари з предмету «Основи демографії» (теми: «Джерела вивчення відтворення населення», «Шлюб та сім’я», «Чисельність населення та його склад», «Смертність і тривалість життя населення»); лекція з предмету «Політологія» (тема: «Виборчі системи. Особливості виборчої системи в Україні»).

У межах виховної роботи студентка – практикантка провела бесіди на теми: «1 Квітня – День сміху», «Щастя. Як його досягти?» зі студентами 43-ПЕ групи факультету психології та соціології.

Враховуючи достатній рівень підготовки та відповідальне відношення до поставлених завдань, вважаю, що студентка Харківського національного педагогічного університету Холодова Ірина Костянтинівна заслуговує на оцінку _____________.

Науковий керівник з фаху Стрельнікова О.О.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]