Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
4
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
151.04 Кб
Скачать

День Першого травня

Першотравень – свято єднання й порозуміння простих людей, усіх трудящих, хто своєю чесною, самовідданою працею заслужив на велику повагу й шану до себе і достойний постійної, послідовної й конкретної турботи держави.

Міська влада працює пліч-о-пліч із громадськими організаціями, з усіма жителями . Вона підтримує численні соціальні програми захисту всіх верств населення. Зрозуміло, що справа насамперед не в належності до тієї чи іншої партії, а в спільності інтересів трудящих і влади, у бажанні й спроможності міських керівників, обраних громадою міста, діяти плідно, ефективно розв'язувати проблеми, цілеспрямовано й щиро працювати для людей, їхнього здоров'я та добробуту.

Гадаю, що довіра ___________ до міської влади допоможе подолати суперечності сьогодення й спільними зусиллями зробити наше життя кращим, гідним цивілізованого світу.

З Першотравневими святами вас, дорогі! Хай щастить вам у всьому!

Добра вам, миру й злагоди!

День учителя

Дорогі наші вчителі!

Прийміть щире й сердечне вітання із вашим професійним святом!

Завдяки вашій невтомній праці, постійному оптимізмові існує людство, що від покоління до покоління передає у спадок свої знання, традиції, культуру.

Ви, славні вчителі, сьогодні працюєте в нелегких умовах еконо­мічного та політичного утвердження Української держави. У відкритому світові суспільстві ви орієнтуєтесь на особистість, людську індивідуальність, її інтереси та нахили.

Ви, освітній авторитет України, потребуєте державної підтримки для того, щоб мати достойне життя, можливості для самоосвіти, умови для гарного відпочинку.

Ми шануємо вас і вклоняємося вам за нелегку працю, за турботу про наше майбуття!

Будьте здорові, щасливі! Успіхів вам і творчої наснаги!

Андрія Первозванного

Шановні _____________ !

Сьогодні, 13 рудня, весь християнський світ відзначає свято апостола Андрія Первозванного.

Первозванним нарекли Андрія тому, що Ісус вибрав його першим собі в учні. У православ'ї він відомий як першопрохідник на Схід, хреститель Русі.

По Дніпру Андрій дійшов до майбутнього місця розташування Києва, встановив тут свій хрест і прорік: «На сих горах засіяє благодать Божа» і «буде град велик і церкви многія будуть воздвигнуті».

Дозвольте мені поздоровити всіх Андріїв, Андрійовичів та маленьких Андрійчиків із цим християнським святом, побажати усім міцного здоров'я, щастя, мужньо відстоювати ідеали добра й справедливості.

Нехай Господь допомагає вам у цій благородній справі!

Миколи Чудотворця

19 Грудня християнський світ, громадськість нашого міста відзначатимуть День Святого Миколая.

Микола Чудотворець — один із найшанованіших у християнстві святих, який своїм чудотворенням уславився ще за життя.

За християнським віровченням, Святий Миколай був покровителем простого люду, захищав знедолених і тих, хто потрапив у біду.

Казали: «Святий Микола не на небі сидить, а трудиться на землі, людям допомагає».

Мандрівники, вирушаючи в далеку дорогу, молилися Святому Миколі.

Тепер свято зимового Миколи Чудотворця знову набуває пошанування в Україні. Він – покровитель дітей, і тому всі діти з нетерпінням чекають приходу цього свята.

Дозвольте поздоровити Микол, Миколайовичів і маленьких Миколок, усіх _________ та гостей міста зі Святим Миколаєм, побажати міцного здоров'я, щасливої долі, здійснення мрій.

Нехай Господь вас благословляє!