Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
4
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
151.04 Кб
Скачать

День захисту дітей

Шановні_____________________!

Прийміть наші вітання з нагоди Дня захисту дітей. Бажаємо вам мирного неба і світлої життєвої дороги, яка приведе до блиску­чих вершин успіху та суспільного визнання.

Ви ростете й набираєтесь сил разом із молодою незалежною Україною. Вам випало велике щастя — бути її ровесниками, жити на її квітучій землі. Ніколи не забувайте, звідки ви родом, пишайтеся своєю Батьківщиною, пам'ятайте імена тих, хто виборював її свя­ту волю.

На вас, любі діти, ми покладаємо усі свої надії, з вами пов'язуємо найсміливіші плани, вам Заповідаємо завтрашній день держави. Тож наполегливо навчайтеся, широко мисліть, шукайте своє покликання і не зраджуйте йому, шануйте нашу історію, любіть свою мову, поважайте батьків.

Хай вам щастить!

День Збройних Сил України

Зі святом вас, дорогі вартові Української держави!

Прийміть найщиріші вітання зі святом Збройних Сил України. Це день захисників суверенітету і територіальної цілісності України, недоторканості її кордонів.

Щиро бажаю кожному військовослужбовцю, працівникові Збройних Сил України, ветерану війни і праці, членам ваших родин міцного здоров'я, довголіття, особистого і сімейного щастя, благополуччя, подальших успіхів у благородному служінні Батьківщині, творчої наснаги у справі розбудови Української армії, зміцнення її могутності та боєздатності.

Бажаю, щоб ваша натхненна праця примножувала славні традиції Збройних Сил України, сприяла піднесенню її авторитету на міжнародній арені, зміцненню економіки та оборонної могутності нашої держави.

З нагоди свята бажаю досягнути нових здобутків у ратній праці, зробити все для того, щоб небо нашої країни було мирне й чисте!

Слава Україні та її захисникам!

Під бойовими прапорами до майбутніх звитяг!

День знань

Дорогі ___________!

Дозвольте привітати всіх вас із всенародним святом — Днем знань!

Ще з часів _________славився (лося) як місто високої науки й достойної освіти. Нам і надалі слід підтримувати освітній авторитет рідного _____________.

Любі наші діти — і серйозні дошкільнята, і поважні першокласники, і такі вже дорослі старшокласники, учні училищ, студенти коледжів, інститутів, університетів, академій!

1 Вересня — це передусім ваше свято! Бо навчатися — найголовніший ваш обов'язок перед собою, батьками, Україною. Сьогодні за учнівською партою ви власноруч будуєте свою майбутню долю. Удачі вам!

Високодостойні (високоповажні) вчителі, викладачі, керівники освітніх установ!

Шануємо вас і вклоняємося вам!

Завдяки вашій праці існує людство, бо саме ви передаєте від покоління до покоління знання, традиції, культуру. І ще віру. Віру и життя, добро, справедливість.

Ми всі, батьки і діти, любимо вас.

Ваш гарний настрій, впевненість, оптимізм додаватимуть сил і нам.

З 1 вересня, чудовим святом вас, дорогі мої!

День Конституції

Високошановні громадяни України!

Сьогодні ми відзначаємо ____________річницю від дня прийняття Конституції незалежної України. Вже історією стала «конституційна ніч» 1996 року, коли було прийнято Основний Закон нашої Держави.

З прийняттям Конституції український народ отримав гарантії свого самостійного економічного та політичного розвитку, упевненість у правильності обраного шляху до згуртованого національно-культурного поступу. Українці вибороли собі право на .

Держава ж прийняла на себе зобов'язання здійснювати внутрішню та зовнішню політику тільки в інтересах свого народу.

У цей урочистий день бажаю вам, громадяни України, бути гідними своєї Конституції, не втрачати віри в завтрашній день, оптимізму, надії на побудову громадянського суспільства, де захищені права й свободи людей.

Будьте здорові, щасливі, радості вам і творчого натхнення.