Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
калькуляция ску.doc
Скачиваний:
26
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
333.82 Кб
Скачать

Розділ і загальна характеристика туристичного рідприємства

1.1

Базова характеристика туристичного підприємства «Венея»

Туроператор «Венея» був організований в 1994 році, як приватна компанія зі всіма видами туристичної діяльності, дозволеними ліцензією Держкомтуризму. За 15 років роботи фірмою розроблені тури більш ніж в 60 країн світу, поміщено і працюють близько 90 контрактів з іноземними партнерами. «ВЕНЕЯ», будучи туроператором по великій групі країн, створила свою агентську мережу в більшості областей і міст України. З метою розширення набору послуг для туристів, впродовж останніх чотирьох років «Венея» отримала право на роботу по оформленню закордонних паспортів. Були організовані авіакаси в офісі та укладені договори про співпрацю з більш ніж 15-у авіакомпаніями.

У 2001 році «Венея» стала членом IATA, отримала сертифікат відповідності департаменту авіатранспорту. Туроператор «Венея» є учасником щорічних туристичних виставок в Києві і в Москві. Туристична компанія купує блок-чартери по таких країнах як Таїланд, Греція, Іспанія, Хорватія, Болгарія, Мальта, Австрія, Єгипет. За об'ємом прийнятих туристів «Венея» останні декілька років залишається в двадцятці найкрупніших фірм Києва. Бренд «Венея» за підсумками багаточисельних опитів, залишається одним з найбільш впізнаних і популярних. Фірма була названа міністром туризму однієї з найнадійніших на ринку України. За 15 років фірмою створена матеріальна база для якісного обслуговування туристів. У офісі встановлені система бронювання авіаквитків, система “віза-тур”.

«Венея» акредитована майже у всіх іноземних посольствах, що знаходяться Києві. У офісі працює двадцять чоловік, більшість з яких має вищу освіту і знає 1-2 іноземних мови. З метою прийому іноземних туристів туроператором укладені договори з 30-ма готелями Києва, Криму, Карпат, автотранспортними підприємствами, екскурсійними бюро. За час роботи в області туризму «Венея» отримала сертифікати VIP-клієнта провідних страхових компаній, грамоти Міністерства туризму, вдячності мера міста. Дев'ять з двадцяти співробітників фірми за професіоналізм і високу якість в обслуговуванні клієнтів нагороджені грамотами і коштовними подарунками від міській адміністрації і мера міста.

Туристична фірма «Венея» отримала ліцензію на туроператорську діяльність, тобто вона може займатись я туроператорською, так і турагенською діяльністю. Туроператори та турагенти повинні вести облікову та іншу звітність та документацію, а також подавати до місцевих органів виконавчої влади в галузі туризму та органів державної статистики у визначені терміни.

«Венея» співпрацює з великою кількістю турагенств і великими туристичними операторами(TOUR TESS, TEZ TOUR, PEGAS Travel, Karia tour тощо). Технологічним партнером компанії є Galileo, співпрацює також з tsaCZECH AIRLINES, Australian- австрійські авіалінії, АЭРОФЛОТ – російські авіалінії, WINDROSE, Amadeus.

Компанія організовую цілу низку різноманітних турів: тури на відпочинок, екскурсійні тури, екзотичні тури, лікувальні тури, навчальні тури, гірськолижні, рекламні тури, круїзи., займаються організацією ділового туризму.

Контактні дані:

Тел.:           248-77-22 (багатоканальний)

Факс:         284-35-52

e-mail:       office@veneya.kiev.ua

вул. Саксаганського 13/42, г. Киев, 01033, Україна